ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΜΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ)ΠΟΥΤΑΝΑΣ

Αυτό το ιστολόγιο
Με σύνδεση από εδώ
Ο ιστός
Αυτό το ιστολόγιο
 
 
 
 
Με σύνδεση από εδώ
 
 
 

Ο ιστός
 
 
 

Τζούλια Αλεξανδράτου: "Εγώ δεν πλήρωνα ποτέ μέχρι σήμερα"


Μπορεί να μην έχουμε συχνά νέα της, λόγω του ότι έχουμε πάθει overdose και τα κανάλια έχουν συμφωνήσει να μην καλύπτουν τις δραστηριότητές της …η Τζούλια όμως συνεχίζει ακάθεκτη.















Πρόσφατα, μάλιστα, το 25χρονο πρώην μοντέλο αγόρασε μια μεταχειρισμένη Porshe Carrera, την οποία επέλεξε να βάψει σε έντονο ροζ χρώμα, που είναι, άλλωστε, και το αγαπημένο της. Για να την εγκαινιάσει, αποφάσισε να επισκεφτεί με τον νεαρό ξανθό σωματοφύλακά της και άλλους δύο άντρες, γνωστό club restaurant της Αθήνας, που φημίζεται για τη σκληρή του πόρτα.

«Έφτασε λίγο μετά τις δύο το πρωί και ζήτησε να κάτσει στο χώρο του εστιατορίου», λέει άνθρωπος που βρισκόταν εκεί. «Ήταν πολύ χλωμή και είχε καλύψει τα μαλλιά της με ένα σκουρόχρωμο διαφανές πέπλο. Δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη. Κάθισε σε ένα διακριτικό σημείο μαζί με τους φίλους της και δεν σηκώθηκε ποτέ από το τραπέζι.

Αφού ήπιαν τα ποτά τους, αποχώρησαν από το μαγαζί, μόνο που είχαν ξεχάσει να πληρώσουν το λογαριασμό, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να τη σταματήσουν στην είσοδο, κρατώντας το λογαριασμό που ανερχόταν στα 37 ευρώ. Η Τζούλια κοίταξε τον μετρ απαξιωτικά και του είπε: «εγώ δεν πλήρωνα ποτέ μέχρι σήμερα», για να πάρει την απάντηση «από εδώ και πέρα θα πληρώνετε». Εκείνη βγήκε έξω ενοχλημένη και έστειλε το φίλο της να πληρώσει. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο πάρκινγκ, καθώς αρνήθηκε να πληρώσει για να παραλάβει το αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα να πληρώσει πάλι ο ένας από τους συνοδούς της!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ