ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η CINDY ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ

Πιο sexy από ποτέ η Cindy Crawford

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Μπορεί να πάτησε τα 44, όμως η Cindy Crawford παραμένει θεά και ακαταμάχητη και το αποδεικνύει περίτρανα στη νέα καυτή φωτογράφησή της με εσώρουχα για μια αλυσίδα ρούχων στη Ρωσία. Το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του '90 κρατιέται σε απίστευτη φόρμα, καλύτερη μάλιστα και από πολλές εν ενεργεία συναδέλφους της!
Από τις φωτογραφίες, κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως η Cindy, μητέρα δύο παιδιών που έχει κοσμήσει εκατοντάδες εξώφυλλα περιοδικών κατά τη διάρκεια της καριέρας της και έχει ψηφιστεί ως ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της δεκαετίας του '90, έχει πλέον πατήσει τα 44, αφού το κορμί της και το πρόσωπό της είναι αψεγάδιαστα.
Κάτι θα πρέπει να είχε η σαμπάνια της δεκαετίας του '90, πάντως, αφού δεν εξηγείται αλλιώς πως... όλα τα τοπ μόντελ της εποχής -δες Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss και, φυσικά, Cindy Crawford- αν και παντρεύτηκαν και δημιούργησαν και οικογένεια στην πλειοψηφία τους, ακόμη προκαλούν ρίγη ενθουσιασμού σε κάθε τους εμφάνιση!
Δείτε τις φώτο:



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ