ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ληστεία στην Αλόννησο! Μια πρωτοφανής καταδίωξη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αιγαίο...Τους έπεσε η σακούλα με τα χρήματα την ώρα που τράκαραν με αυτοκίνητο!

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010


http://www.newsit.gr/files/Image/24-08/resized/LIMENIKO_654_355.jpgΜια πρωτοφανής καταδίωξη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αιγαίο. Ληστές μπούκαραν σε τράπεζαν και διέφυγαν με σκάφος.
- Οι δράστες έκλεψαν φουσκωτό από την Εύβοια και πήγαν στην Αλόννησο και σήκωσαν την Εθνική τράπεζα του νησιού.
- Μόλις άρχισαν να τρέχουν ένα αυτοκίνητο τους διεμβόλισε. Στον πανικό τους έπεσαν τα χρήματα. Σταμάτησαν ένα μηχανάκι και διέφυγαν - Πυροβόλισαν έναν λιμενικό που τους παρακολουθούσε. Κυνηγητό στο Αιγαίο για τη σύλληψή τους. Με 9 σκάφη και φουσκωτά από Σκιάθο και Σκόπελο η καταδίωξη εν πλω!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 08:05 το πρωί. Δύο άτομα μπήκαν στην Εθνική Τράπεζα Αλοννήσου και με την απειλή καάσνικοφ ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και σήκωσαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν. Σύμφωνα με πληροφορίες η λείας τους ανέχρχεται περίπου το 1εκ. ευρώ. Αμέσως οι δύο ληστές που φορούσαν κουκούλες, ανέβηκαν σε μοτοσυκλέτα και κατευθύνθηκαν προς το λιμάνι.
Στην πορεία προς το λιμάνι ένας πολίτης που κατάλαβε τι γινόταν τους κυνήγησε με το αμάξι και λίγο πριν φτάσουν στο λιμάνι τους έριξε κάτω. Οι ληστές όμως σηκώθηκαν έβγαλαν όπλα και ακινητοποίησαν έναν περαστικό με το μηχανάκι του. Ανέβηκαν στην κλεμμένη μηχανή και κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου είχαν δέσει το φουσκωτό. Ένας λιμενικός τους καταδίωξε. Μόλις οι ληστές τον είδαν άρχισαν να πυροβολούν. Μια σφαίρα έσπασε τζαμαρία ψιλικατζίδικου απέναντι από το αστυνομικό τμήμα του νησιού. Οι δράστες κατάφεραν να επιβιβαστούν στο σκάφος και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον πανικό, οι δυο δράστες έχασαν ένα μέρος των κλεμμένων

Από εκείνη την ώρα έχει αρχίσει μια καταδίωξη και έρευνες στην θαλάσσια περιοχή των βορείων Σποράδων για τον εντοπισμό του σκάφους.

Στην καταδίωξη παίρνουν μέρος πλωτά περιπολικά από το Βόλο και την Αλόννησο, την Σκιάθο και τη Σκόπελο.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ