ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

Ληστής για κλάματα

Ο 34χρονος δράστης αποδείχθηκε εντελώς ερασιτέχνης, καθώς κατά τη διάρκεια της ληστείας δεν χρησιμοποίησε γάντια, με αποτέλεσμα να αφήσει τα αποτυπώματά του στη μηχανή που χρησιμοποίησε και ανήκε σε φίλο του, ενώ το μόνο μέτρο προφύλαξης που πήρε, ήταν να ξυρίσει το κεφάλι του, αμέσως μετά τη ληστεία.

Είναι κάτοικος Κρήτης και έκανε διακοπές στη Ρόδο, όταν αποφάσισε τη ληστεία, καθώς όπως φαίνεται του είχαν τελειώσει τα χρήματα. Έτσι χθες το πρωί φόρεσε ένα μαντήλι στο πρόσωπο, βρήκε ένα ψεύτικο πιστόλι, έβγαλε την πινακίδα από τη μοτοσυκλέτα του φίλου του και έφθασε στο κατάστημα των.. ΕΛΤΑ στα Καλύθια.

Για κακή του τύχη όμως η υπάλληλος του ταχυδρομείου αποδείχθηκε ψύχραιμη και όταν της ζήτησε τα χρήματα εκείνη του έδωσε μόνον 1.500 ευρώ, τα οποία ο 34χρονος δίστασε λίγο, καθώς δεν ήταν πολλά, αλλά τελικά τα πήρε και τράπηκε σε φυγή, με μοτοσυκλέτα φίλου του, από την οποία είχε βγάλει την πινακίδα.

Τον είδαν πολλοί όμως, που έδωσαν την περιγραφή του και της μοτοσυκλέτας και καθώς είχε προσαχθεί ξανά στο τμήμα πριν από μερικές μέρες για ασήμαντο αδίκημα, οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν για ποιόν πρόκειται τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν.

Το γεγονός ότι είχε ξυρίσει το κεφάλι του, αλλά και τα αποτυπώματά του στη μοτοσυκλέτα που εντοπίστηκε σε ένα στενό, ήταν αρκετά για να τον κάνουν να ομολογήσει τη ληστεία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ