πηγη

Aρχισαν οι απολύσεις στην επιχείρηση "Τυποεκδοτική" του ΚΚΕ. Κάθε μήνα 20 απολύσεις. Εχει σχέδιο το ΚΚΕ. Οπως και για τις περικοπές των μισθών σε Ριζοσπάστη και 902. Ηδη οι πληρωμές καθυστερούν. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί ακόμα για τον Ιούλη. Η ΕΣΗΕΑ τι κάνει;

...

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας και της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων να καταγγέλλει στους εργαζόμενους του κλάδου στο Χαρτί και τον Τύπο την διοίκηση της τυποεκδοτικής, «που για μια ακόμα φορά τώρα πιο προκλητικά και ξετσίπωτα, ξεπούλησε τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, απολύοντας εργαζόμενους».
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ Δε θέλουν να μείνει τίποτα όρθιο

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ σημαίνει πιο δραματική χειροτέρευση της ζωής
Τα μονοπώλια απειλούν την επιβίωση του κλάδου
Τα μονοπώλια χτυπούν την ποιότητα της ζωής των τυπογράφων
ΑΛΛΑ, ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ; Ο κλάδος έχει συνδικαλισταράδες αγωνιστές οι οποίοι δεν είναι συνήγοροι του συστήματος, του κόμματος, και της τυποεκδοτικής . ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ!

Ακόμα περιμένουμε απάντησή από τα αφεντικά της σημερινής Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου με πρόεδρο τον βουλευτοσυνδικαλιστή Γιάννη Τόλη και της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων με πρόεδρο τον Χρήστο Ματζώρο, να μας απαντήσουν το τι θα γίνει με τους απολυμένους συναδέλφους της ULTRA PRINT, της ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΕ, της Αφοί Βλάχου, της Τυποεκδοτικής κ.λ.π.

ATHENS INDYMEDIA

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.