ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ

στος 22, 2010

ΣΟΚ! Ανθρωπόμορφο ΤΕΡΑΣ ασέλγησε σε 6χρονο κοριτσάκι...!



Σοκ και αηδία ένιωσαν οι έμπειροι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, ακούγοντας τον 70χρονο να τους εξιστορεί τις λεπτομέρειες των όσων συνέβησαν εχθές το βράδυ.
Ο 70χρονος Κ.Σ. με καταγωγή από την Παραμυθιά, εδώ και ένα μήνα έκανε παρέα με έναν άντρα Αλβανικής καταγωγής, αποκτώντας οικειότητα μεταξύ του.
Εχθές το βράδυ λοιπόν, ο 70χρονος μετέβη στην παιδική χαρά Ηγουμενίτσας, οπού γνώριζε ότι έπαιζε η 6χρονη κόρη του φίλου του.
Αφού βρήκε το 6χρονο κοριτσάκι, με την πρόφαση ότι θα του αγόραζε παγωτό, το παρέσυρε στο πατάρι του Super Market "ΞΕΝΟΣ", το οποίο εκείνη την στιγμή ήταν άδειο από κόσμο.
Εκεί ο 70χρονος αφού αφαίρεσε το εσώρουχο του αθώου κοριτσιού, θώπευσε τα γεννητικά της όργανα, ενώ στην συνέχεια έβαλε τα δάχτυλά του εντός το Αιδοίου άλλα και του πρωκτού της μικρής.
Η 6χρονη φεύγοντας τρομαγμένη, πήγε στο σπίτι της, όπου και έσπασε την σιωπή της, εξιστορώντας στον Πατέρα της τα όσα συνέβησαν πριν λίγο καθώς και ότι το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και πριν λίγες ημέρες.
Ο πατέρας κράτησε την ψυχραιμία του και αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει το γεγονός.
Το 70χρονο ΤΕΡΑΣ συνέλαβαν άντρες της Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, στις 22:00 εχθές το βράδυ, έξω από το σπίτι του.
Ο 70χρονος παραδέχθηκε τα όσα τον κατηγορούν και θα μεταφερθεί στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας με την διαδικασία του αυτοφώρου.
pamepreveza

1 σχόλιο:

thespro.gr είπε...

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - HTTP://892FM.BLOGSPOT.COM ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ