ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Μετακομίζει στη Λαμία ο Πανελλήνιος

Η διαμάχη με τον ερασιτέχνη έχει οδηγήσει τη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Πανελληνίου στην αναζήτηση έδρας όπου οι "Ολυμπιονίκες" θα δίνουν τους αγώνες τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Μίνωας Κύριακού θέλει η νέα έδρα να βρίσκεται σε μεγάλη επαρχιακή πόλη. Αρχικά ακούστηκαν τα ονόματα της Χαλκίδας και της Λάρισας όμως σύμφωνα με πληροφορίες επικρατέστερη είναι η πόλη της Λαμίας.

Οι άνθρωποι του Πανελληνίου τα επόμενα 24ωρα θα έχουν επαφές με τη δημοτική αρχή της πόλης αλλά και μέλη της τοπικής αθλητικής κοινωνίας και εκτός απροόπτου η ομάδα θα έχει ως έδρα της τη νέα αγωνιστική περίοδο το Χαλκιοπούλειο. Από τη διαφαινόμενη αυτή συμφωνία κέρδος θα έχουν και οι δυο πλευρές καθώς ο Πανελλήνιος θα προπονείται και θα αγωνίζεται σε καλύτερες γηπεδικές εγκαταστάσεις και θα έχει περισσότερους φιλάθλους στις κερκίδες σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν που αγωνιζόταν στο κλειστό της Κυψέλης, ενώ από την άλλη οι κάτοικοι της Λαμίας και των γύρω περιοχών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν από κοντά αγώνες της Α1 μπάσκετ που είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Επίσης με την έλευση του Πανελληνίου στη Λαμία θα τονωθεί και το άθλημα του μπάσκετ στην πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λαμία έχει φιλοξενήσει ξανά ομάδα της Α1, καθώς την περίοδο 2002-03 η ΑΕΚ έδωσε τους ευρωπαϊκούς της αγώνες στο Χαλκιοπούλειο.

Πηγή:http://www.lamiastar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3564:2010-09-09-15-34-49&catid=78:2010-03-31-10-03-28&Itemid=96

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ