ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΕΥΤΥΛΑ.............Η ΕΛΛΑΣ

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν τον αποζημίωναν για μία απαλλοτρίωση και πήγε να... "κατασχέσει" το Δημαρχείο!




Απίστευτό κι όμως ελληνικό αυτό που συνέβη στη Βέροια και είχε ως αποτέλεσμα Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι να μείνουν χωρίς… καρέκλες.
Αιτία ήταν η υπομονή ενός πολίτη που εξαντλήθηκε επειδή ο Δήμος δεν τον είχε ακόμη αποζημιώσει για μία απαλλοτρίωση που είχε κάνει δε οικόπεδό του.
Κατέφυγε στα δικαστήρια που τον δικαίωσαν και έτσι την περασμένη Πέμπτη με τη δικαστική απόφαση στα χέρια και έχοντας στο πλευρό του τους κατασχετές πήγε να ... πάρει ό,τι είχε αξία από το Δημαρχείο για να αποζημιωθεί!
Ξαφνικά οι υπάλληλοι είδαν αγνώστους να σηκώνουν τις καρέκλες και ακόμη κι όταν διαμαρτυρήθηκαν και ενημέρωσαν τους προϊστάμενους τους το μόνο που μπόρεσαν καθυστερημένα να κάνουν, ήταν να κλειδώσουν τις πόρτες!
Απειλήθηκαν ως και επεισόδια αφού κάποιοι ήρθαν και στα χέρια.
Ανταλλάχθηκαν μηνύσεις, όμως οι σκηνές ...απείρου κάλλους δεν έληξαν εκεί...
Την επόμενη ημέρα ο πολίτης επέστρεψε και πριν προλάβουν οι υπάλληλοι να κλείσουν τις πόρτες οι κατασχετές σήκωσαν τις καρέκλες του δημαρχείου...!
Πριν όμως προλάβουν να ολοκληρώσουν το έργο τους, ένας από τους αντιδημάρχους, τους κλείδωσε αυτή τη φορά μέσα!
Έτσι επαναλήφθηκε το σκηνικό της Πέμπτης με κάποιους να δίνουν μάχες σώμα με σώμα και οι ψυχραιμότεροι να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Η ουσία όμως είναι ότι πλέον οι μισές καρέκλες λείπουν, ενώ ο Δήμος χρωστάει ακόμη περίπου 180.000 ευρώ και ίσως υπάρχει και συνέχεια!
Η δήμαρχος πάντως καταγγέλλει ότι πίσω απ' όλα αυτά κρύβονται πολιτικοί της αντίπαλοι που ενόψει εκλογών θέλουν να βλάψουν το κύρος της…

STIFORA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ