ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Όχι της αστυνομίας στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με ανακοίνωση που εξέδωσε απαγορεύει την πρόσβαση και τη προσέγγιση στο γήπεδο, με οποιοδήποτε τρόπο, στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Επιπλέον, δεν επιτρέπει και στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη που δεν κατέχουν κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη., να πλησιάσουν το γήπεδο των Πηγαδίων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σας ενημερώνει ότι, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12.10.2010/11.00’ στα γραφεία του γηπέδου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθης, στην οποία συμμετείχαν: α) εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθης, β) εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠ/ΙΑΚΟΣ, γ) εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β., δ) εκπρόσωπος της Super League ε) ο υπεύθυνος ασφαλείας της Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, αποφασίστηκε όπως κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το πρωτάθλημα SUPERLEAGUE, περιόδου 2010 - 2011, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/10/2010 και ώρα 19:30, στο γήπεδο της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, στα Πηγάδια – Ξάνθης»:

• Κατ’ εφαρμογή της υπ. αριθ. 122 από 07.10.2010 Απόφασης του κ. Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, η μη χορήγηση και διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη στη φιλοξενούμενη Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η συνακόλουθη μη μετακίνηση φιλάθλων αυτής (Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) για τη συγκεκριμένη αγωνιστική αναμέτρηση, για σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης.

Υπενθυμίζεται δε ότι, επειδή δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια εισιτηρίων σε καμία θύρα, απαγορεύεται η πρόσβαση και η προσέγγιση στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, με οποιοδήποτε τρόπο, στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη που δεν κατέχουν κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα ληφθούν μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας με προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία και δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθης σε κανένα φίλαθλο, που δεν θα έχει μαζί του την κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη ή εισιτήριο και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο για αντιπαραβολή των ατομικών τους στοιχείων.

Στους κατόχους κάρτας μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη, υπενθυμίζουμε επίσης ότι, για την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των λοιπών αθλητικών παραγόντων, θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος σε όλους τους προσερχόμενους φιλάθλους και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε κατέχει πανό με συνθήματα, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα καθώς και οποιουδήποτε άλλου συναφούς αντικειμένου που απαγορεύεται από την σχετική περί αθλητισμού νομοθεσία (βεγγαλικά, κροτίδες καπνογόνα, εύφλεκτες ύλες και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες).

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων για την τυχόν καθυστέρησή και παρακαλούμε να προσέλθουν έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας.

You might also like:


Πηγή : TNSite: Όχι της αστυνομίας στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ