ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ TIMES ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ;

Πόσο σοβαρός μπορεί να θεωρείται πλέον ένας υπουργός, και ειδικά ένας ο οποίος έχει στην αρμοδιότητα και ευθύνη του ένα τόσο σοβαρό χαρτοφυλάκιο, όπως αυτό των Οικονομικών, όταν λειτουργεί ως κομματικός «προβοκάτορας».
Πόσο σοβαρός μπορεί να θεωρείται ο Γ.Παπακωνσταντίνου, όταν από τη Ν.Υόρκη, όπου υποτίθεται ότι βρίσκεται για να υποστηρίξει τα συμφέροντα όλης της Ελλάδας και των κατοίκων της, ανεξαρτήτως ιδεολογικών «αποχρώσεων», συμπεριφέρεται ως αρμόδιος της «προσωπικής φρουράς» του Γ.Παπανδρέου;
Διότι, ο υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στην αμερικάνικη μεγαλούπολη φρόντισε.....
να παράσχει «ασπίδα προστασίας» στο Γ.Παπανδρέου, λέγοντας ότι οι δηλώσεις Γιούνγκερ αναφέρονταν σε πρώην πρωθυπουργό και όχι στο νυν, με τη χαρακτηριστική επισήμανση «όλοι ξέρουμε ποιόν εννοεί».
Επειδή όμως οι υπόλοιποι δεν ξέραμε σε ποιόν αναφερόταν ο επικεφαλής του Eurogroup, κοιτάζαμε είτε στην πλευρά του Κ.Σημίτη, είτε στην πλευρά του Κ.Καραμανλή. Και οι δύο έσπευσαν να το διαψεύσουν.
Για να έρθει στη συνέχεια το δημσοσίευμα των Times της Ιρλανδίας, εκεί όπου δεν έχουν και κανένα ιδιαίτερο λόγο για να ωραιοποιούν τα πράγματα για την Ελλάδα, για να αποδειχθεί ότι αυτός ο πρωθυπουργός που χαρακτήρισε την Ελλάδα διεφθαρμένη δεν ήταν άλλος από το Γ.Παπανδρέου.
Χαρακτηριστικά η Ιρλανδική εφημερίδα αναφέρει: «Mr Jüncker said he knows the Greek economy well and saw the crisis coming. “I could not go public with the knowledge,” he said. “Three or four years ago, I knew that one of the main Greek characteristics is corruption . . . Now the Greek prime minister is saying, ‘I am governing a country of corruption’. The Greek crisis could have been avoided if Greece had behaved in a totally different way starting decades ago,” Mr Jüncker said. “It was clear that this problem would occur. We knew it would, because we were discussing it among the Germans, the French and myself.” Και κάπως έτσι με το διαχρονικό πολιτικό ψέμμα κυβερνιέται η Ελλάδα…
newsblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ