ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ε ΡΕ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ(ΜΑΣΤΙΓΙΟ)

Η χειρότερη μαμά του κόσμου!

| Posted in | Posted on


Αυτή τη μαμά δεν θα ήθελε κανένα κοριτσάκι να την έχει. Όσο για τα αγοράκια μάλλον θα ήθελαν να ήταν η μητέρα του κολλητού τους.
Η 50χρονη Sara Berg δεν είναι μια συνηθισμένη μητέρα. Έχει το δικό της sex club ενώ και η ίδια είναι στριπτιζέζ. Τίποτε το μεμπτό μέχρι εδώ.

Αυτό που ξεπερνά τα όρια είναι πως η 50χρονη καλλονή έχει ήδη κάνει μπότοξ στην 15χρονη κόρη της, ενώ τώρα διδάσκει την 7χρονη κόρη της πώς να κάνει επαγγελματικό στριπτίζ και να κινείται ανάλογα στον γνωστό στύλο.

Μάλιστα, η Sara δεν θεωρεί ότι κάνει κάτι λάθος αφού όπως ισχυρίζεται το να χορεύει η κόρη της χρησιμοποιώντας το στύλο είναι σαν να σκαρφαλώνει, μοιάζει με παιχνίδι. "Το κάνουμε για γυμναστική" αναφέρει.Ωστόσο, οι παιδαγωγοί προειδοποιούν τη Sara ότι η εξοικείωση με το sex είναι πρόωρη καθώς η κόρη της είναι πολύ μικρή ακόμα.

Αλλά η Sara τον χαβά της.. "Απλά προσπαθώ να κάνω ευτυχισμένη την Πόπη και εάν στο μέλλον θελήσει να γίνει στριπτιζέζ να ξέρει τι να κάνει", αναφέρει, προσθέτοντας ότι επιδίδονται σε στριπτίζ με τις ώρες μαθαίνοντας νέες φιγούρες και στάσεις.
"Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος για μένα, δε θέλω το παιδί μου να κάθεται μπροστά από μια τηλεόραση. Το ξέρω ο κόσμος κάνει βρώμικες σκέψεις αλλά την προετοιμάζω για τη στιγμή που θα κληρονομήσει το στριπτιτζάδικο", αναφέρει.

Μάλιστα, διατυμπανίζει ότι όταν η μικρή μεγαλώσει θα την πάει για αυξητική στήθους, ενώ ήδη μακιγιάρεται και κυκλοφορεί με ψηλοτάκουνα.
Παράλληλα, και ο σύζυγος της Σάρα αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, δηλώνοντας ότι "δεν είναι κακό να κάνεις στριπτίζ και να είσαι σε φόρμα".

kanonitv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ