ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010

297 Μ/Κ ΤΕ ΧΙΟΣ: ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ.


Τελικά ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ανάμεσα στο Βενιζέλο-Β.Μεϊμαράκη;
Την απάντηση δίνουν μέσα από την καθημερινή τους εμπειρία οι φαντάροι που υπηρετούν στο 297 ΜΚ ΤΕ στη Χίο.
Αξιωματικοί που νοιάζονται μόνο για την καριέρα τους έχουν φορτώσει στους στρατιώτες έναν απίστευτο αριθμό υπηρεσιών καθώς η....

δύναμη των φαντάρων δεν επαρκεί σε κανένα βαθμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η χαμηλή επάνδρωση της μονάδας έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει Λόχος με 3 άτομα προσωπικό.

Αντί επομένως να μειώσουν τις υπηρεσίες, «τσιτώνουν» τους συναδέλφους φαντάρους που βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης.

Χαρακτηριστικά, η μονάδα που καλύπτει και σειρά φυλακίων υποχρεώνει φαντάρους να εκτελέσουν 5ωρες υπηρεσίες: φαντάρος μετά από σκοπιά 6-8 το πρωί, συνέχισε να εκτελεί χρέη θαλαμοφύλακα.

Λεπτομέρεια: άφησαν το φαντάρο νηστικό, καθώς του απαγόρεψαν να πάρει πρωινό.

Μα θα πείτε είχε φάει καλά για βράδυ.

Η σίτιση 10 ανδρών που στελέχωναν φυλάκιο προέβλεπε για βραδινό γεύμα μια πίτσα!

Είναι αδιανόητο οι εξαντλημένοι συνάδελφοι να στερούνται ακόμη και το φαγητό, ενώ συχνά ακόμη και αυτό που παρέχεται είναι αμφίβολης ποιότητας, δεν καταναλώνεται από τους φαντάρους που μένουν νηστικοί.

Οι συνάδελφοι, όμως καταγγέλλουν ότι ουσιαστικά έχουν εξαφανιστεί και οι έξοδοι και έχουν αντικατασταθεί με ολιγόωρα υπηρεσιακά 2-3 ώρες μετά από 4-5 μέρες υπηρεσία και εγκλεισμού στη μονάδα.

Όλα αυτά τα προβλήματα είναι αποτέλεσμα της αδιέξοδης πολιτικής των Βενιζέλου-Φραγκούλη Φράγκο αρχηγό ΓΕΣ. Το ΠΑΣΟΚ, υπολογίζοντας το τεράστιο πολιτικό κόστος που θα υποστεί στις επερχόμενες εκλογές και υπηρετώντας τοπικά οικονομικά συμφέροντα, υποτάσσοντας τις τοπικές κοινωνίες στα πλοκάμια των πελατειακών σχέσεων των βουλευτών-πολιτευτών του, σχεδιάζοντας μπίζνες real estate με την εκμετάλλευση των στρατοπέδων ουσιαστικά αδυνατεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του για μείωση των άχρηστων μονάδων.

Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν παραπονούμενοι και να ζητήσουν ακρόαση από τα ανώτερα κλιμάκια και τους γονείς να πιέσουν με κάθε τρόπο το διοικητή της μονάδας, καθιστώντας τον υπεύθυνο για ότι βιώνουν τα παιδιά τους, απαιτώντας την άμεση βελτίωση της κατάστασης.

Η δημοσιεύσει των καταγγελιών είναι ένα μεγάλο όπλο των φαντάρων.

Η απαίτηση για ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ των ΦΑΝΤΑΡΩΝ φουντώνει και νομιμοποιείται κάθε στιγμή, σε κάθε στρατόπεδο.

Απαιτούμε μείωση των υπηρεσιών, αύξηση των εξόδων-αδειών.

Άμεση ανάγκη η μείωση της θητείας και η επιστροφή όλων των στρατευμάτων που βρίσκονται εκτός συνόρων. Το προσωπικό που θα επιστρέψει στις μονάδες και τα χρήματα που δαπανώνται για τις αποστολές εκτός συνόρων ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΑΤΟΥ θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των φαντάρων.

Μπλοκάρισμα όλων των πανάκριβων, άχρηστων και αδιέξοδων εξοπλιστικών προγραμμάτων που βαθαίνουν τη φτώχεια του λαού μας και απογειώνουν τα κέρδη πολεμικών βιομηχανιών, τις μίζες πολιτικών και μεσαζόντων.



ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ