ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΟΝΗΤΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Oδηγούσε και ... "επαιζε" με δονητή ! Γυναίκες ....

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας αστυνομικός σε χωριό του Ohio, όταν σταμάτησε για έλεγχο ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια και μέσα είδε μία 36χρονη οδηγό να κρατά αντί για το τιμόνι, έναν δονητή. Όπως έγραψε ο αστυνομικός Ross Gilbert στην αναφορά του, η 36χρονη οδηγός, οδηγούσε ή τουλάχιστον προσπαθούσε να οδηγήσει και παράλληλα...
απολάμβανε τις υπηρεσίες ενός... δονητή. Μάλιστα, όπως είπε ο αστυνομικός, η οδηγός είχε και ανοιχτό laptop στην θέση του συνοδηγού, όπου ταυτόχρονα με τα φανάρια, είχε το νου της και σε μία ταινία άκρως αισθησιακού περιεχομένου!


«Όχι μόνον είναι ασυνήθιστο, αλλά είναι και η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο στις περιπολίες μου στους δρόμους, όλα αυτά τα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά», δήλωσε ο Gilbert.

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Αυγούστου σε κεντρικό δρόμο του χωριού και η γυναίκα κατηγορείται για «οδήγηση χωρίς απαιτούμενη προσοχή». Η 36χρονη, που παραδέχθηκε ότι η αναφορά του αστυνομικού είναι πέρα για πέρα αληθινή, αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ορίστηκε δικάσιμος στην πόλη Hamilton.

Εν'τω μεταξύ το μόνο που δεν έγινε γνωστό είναι εάν ο δονητής κατασχέθηκε ή όχι…!!

Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ