ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Απόπειρα μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων με στόχο και τον Σαρκοζί


Δύο νεαροί συνελήφθησαν μετά την έκρηξη παγιδευμένου δέματος, που σημειώθηκε σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι στις 11.47 το πρωί.

Πάνωτους εντοπίστηκαν δύο ακόμα δέματα με αυτοσχέδιους εκρηκτικούςμηχανισμούς, το ένα από τα οποία προριζόταν για τον Νικολά Σαρκοζί, ενώοι ίδιοι είχαν αφήσει κι άλλο παγιδευμένο δέμα σε εταιρείαταχυμεταφορών στην οδό Σπύρου Μερκούρη 62-64.

Από την έκρηξη σταγραφεία της Swiss Mail, στην οδό Αστυδάμαντος 71, τραυματίστηκε ελαφράστα δάχτυλα η ..........υπάλληλος που παρέλαβε το φάκελο, η οποία υπέστη σοκ.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από πυρίτιδα και μπαταρία. Σύμφωνα με τους πυροτεχνουργούς, ο μηχανισμός ήταν μικρής ισχύος.

Σύμφωναμε τους υπαλλήλους στο γραφείο, ο ένας από τους δύο νεαρούς μπήκεμεταμφιεσμένος με περούκα και παρέδωσε το δέμα, το οποίο είχε προορισμότην πρεσβεία του Μεξικού. Το δέμα κίνησε την περιέργεια των υπαλλήλων.Όταν το επεξεργάστηκαν, έγινε μία μικρο-έκρηξη και ανάφλεξη μικρήςισχύος και ο χώρος γέμισε καπνούς.

Στη συνέχεια, οι δύοσυλληφθέντες πήγαν στα γραφεία άλλης εταρείας στην οδό Σπ. Μερκούρη,όπου παρέδωσαν ένα δέμα με προορισμό την πρεσβεία της Ολλανδίας. Οιυπάλληλοι, που γνώριζαν ότι είχε γίνει έκρηξη πριν λίγη ώρα σε άλληεταιρεία, το θεώρησαν ύποπτο και κάλεσαν την αστυνομία.

Το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών προχώρησε σε ελεγχόμενες εκρήξεις των υπόλοιπων δεμάτων.

Oιδύο νεαροί, ηλικίας 22 και 24 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς τηςομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Ριζάρη. Οι συλληφθέντες φορούσαν αλεξίσφαιραγιλέκα και περούκες και ήταν οπλισμένοι με πιστόλια, ενώ ο έναςκρατούσε δύο παγιδευμένα δέματα με προορισμό την πρεσβεία του Βελγίουκαι τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Αποστολέας του δέματοςπρος τον Νικολά Σαρκοζί εμφανιζόταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησηςΘόδωρος Πάγκαλος, και προς την πρεσβεία του Βελγίου η οργάνωση ActionAid.

Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα δέμα με δύο αυτοσχέδιουςεκρηκτικούς μηχανισμούς, καθώς επίσης και δύο τσαντάκια μέσης τα οποίαπεριείχαν, το μεν πρώτο, ένα πιστόλι GLOCK με τρεις γεμιστήρες, το δεδεύτερο, ένα πιστόλι GLOCK με δύο γεμιστήρες.

Όπως διαπιστώθηκεαπό την αστυνομική έρευνα, για τον 22χρονο συλληφθέντα εκκρεμεί ένταλμασυλλήψεως για συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία τωνΠυρήνων της Φωτιάς, ενώ έχει σχηματισθεί δικογραφία εναντίον του γιατην τοποθέτηση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε λεωφορείο τηςΕΘΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ