ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ?

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Απαγορεύτηκαν τα.. Μίνι...!!

Οι Αρχές της παραθαλάσσιας ιταλικής πόλης Castellammare di Stabia έχουν προετοιμάσει ένα πρόγραμμα «δημόσιου ευπρεπισμού», όπως το αποκάλεσαν προκειμένου να καταργήσουν την αντικοινωνική συμπεριφορά.
Όπως αναφέρει το BBC News, ο δήμαρχος της πόλης είναι αποφασισμένος να
.εφαρμόσει κανόνες αυστηρούς για την κοινωνική αναμόρφωση του δήμου του, απαγορεύοντας τις μίνι φούστες κυρίως και όποιο άλλο είδος ρούχου που, κατά την κρίση του, προσβάλλει τον πολιτισμό και τη δημόσια εικόνα.
Το πρόστιμο που θα επιβάλλεται στις... προκλητικές κυρίες αλλά και σε άνδρες για ανάλογους λόγους είναι από 25 ευρώ έως και 500 ευρώ. «Τίποτα το αποκαλυπτικό» είναι η νέα πολιτική του δημάρχου, απαγορεύοντας από μίνι φούστες έως και χαμηλοκάβαλα τζιν, επισημαίνοντας πως οι νέοι κώδικες ντυσίματος έχουν στόχο τους αγενείς, αντικοινωνικούς και απείθαρχους πολίτες.
Επιπλέον, θα απαγορευθούν η ηλιοθεραπεία, το ποδόσφαιρο σε δημόσιους χώρους και η βλασφημία, αν οι προτάσεις γίνουν αποδεκτές από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.
«Είναι σωστή απόφαση, γιατί μ' αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί και η σεξουαλική παρενόχληση», δήλωσε ο ιερέας της περιοχής Don Paulo Cecere.
Η Castellammare di Stabia είναι η τελευταία πόλη όπου η δημοτική Αρχή χρησιμοποιεί την απόλυτη εξουσία που έχει λάβει από τον πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην προσπάθεια να καταπολεμηθεί το έγκλημα και η αντικοινωνική συμπεριφορά




dete.gr


Read more: http://neamadata.blogspot.com/2010/11/blog-post_6135.html#ixzz146o9xTgf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ