ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ

ευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010


»Η σταρ του Χoλυγουντ που χορευει καλαματιανο

http://www.protothema.gr/

Σίγουρα την έχετε δει σε κάποια από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο «CSI Miami» ή στο «The Sopranos». Αυτό που μπορεί να μην είχατε καταλάβει είναι ότι πρόκειται για ακόμα μια Ελληνίδα, και μάλιστα καλλονή, η οποία διαπρέπει στην Αμερική. Το φετινό καλοκαίρι το πέρασε στην Ελλάδα, στη γενέτειρα της μητέρας της, την Καλαμάτα, και με την πρώτη ευκαιρία προβάλλει παντού την ελληνικότητά της... Αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά που έχει τίτλο «The Border» και σπάει ταμεία. Δεν κάθεται ούτε λεπτό σε ησυχία και η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως παθιασμένη, ρομαντική, πιστή, περιπετειώδη, πνευματική, μια Ιταλοελληνίδα που της αρέσει να γίνεται συχνά και πάλι κορίτσι έστω και για λίγο - στο τέλος δηλώνει ότι κάνει τέλεια… γεμιστά! Η Sofia Milos γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1965 στη Ζυρίχη της Ελβετίας από πατέρα Ιταλό και μητέρα Ελληνίδα. Μεγάλωσε σε ένα μεσογειακό οικογενειακό περιβάλλον, που προσπαθούσε να προσαρμοστεί στον ελβετικό τρόπο ζωής. Τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στην Ελβετία, όπου απέκτησε και τον εθισμό της στη σοκολάτα και τα καλά ρολόγια. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και φυσικά ελληνικά. Η ίδια συχνά λέει, χαριτολογώντας, ότι ο λόγος που μιλάει τόσες ξένες γλώσσες είναι το γεγονός ότι μεγάλωσε με Ελβετίδα νταντά, γονείς με διαφορετικές κουλτούρες και έμαθε να προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση. Η πρώτη ταινία που είδε στα αγγλικά ήταν το «American Gigolo» με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και το πρώτο βιβλίο που διάβασε στα αγγλικά το «A Diary of a Dirty Old Man» του Τσαρλς Μπουκόφσκι. Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Στην εφηβεία πήρε μέρος σε τοπικά καλλιστεία κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο και έτσι ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας και σε άλλους διαγωνισμούς, όπου πάντα έβγαινε νικήτρια. Ηταν η αφετηρία για να κάνει τη μετέπειτα λαμπερή καριέρα της στο μόντελινγκ. Μετά την Ελβετία έζησε στη Ρώμη και στη συνέχεια βρέθηκε στις ΗΠΑ, όπου σπούδασε ηθοποιία στο Beverly Hills Playhouse υπό την καθοδήγηση του Milton Katselas.

Στον ρόλο της ντετέκτιβ

Το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από το «CSI Miami», όπου υποδυόταν την Κολομβιανή ντετέκτιβ Yelina Salas για περισσότερο από εφτά χρόνια. Η σειρά προβλήθηκε σε πάνω από 183 χώρες. Στη συνέχεια υποδύθηκε την Annalisa Zucca, την Ιταλίδα αρχηγό της Μαφίας στην πετυχημένη σειρά «The Sopranos». Αγαπάει οτιδήποτε ωραίο και αυτό σημαίνει ανθρώπους οι οποίοι είναι όμορφοι εσωτερικά και εξωτερικά. Της αρέσει πολύ η μόδα, ένας χώρος που λάτρεψε όταν ήταν μοντέλο και για δέκα χρόνια συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας για τους διάσημους μετρ, ποζάροντας παράλληλα για όλα τα περιοδικά μόδας, ακόμα και στο εξώφυλλο της «Vogue». Εκείνη την εποχή παράλληλα με ό,τι έκανε σχεδίαζε και ρούχα. Αν είχε όμως την επιλογή, όλη μέρα θα κυκλοφορούσε… γυμνή! Η σχέση της με την Ελλάδα; Το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε στη Μύκονο και στην Καλαμάτα, απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έρχεται συνέχεια. Παλιότερα, και μέχρι την ηλικία των δεκαπέντε, κάθε καλοκαίρι πήγαινε στη γενέτειρα της μητέρας της, στη γιαγιά της Σοφία. Εχει συγγενείς στην Αθήνα, στην Καλαμάτα, στη Φοινικούντα και στη Σπάρτη. Λατρεύει την Ελλάδα, τον κόσμο και το φαγητό. Της αρέσει πολύ να μαγειρεύει και μάλιστα σπεσιαλιτέ της είναι τα γεμιστά. Οποτε έρχεται στη χώρα μας, ξυπνάει ακόμα πιο πολύ η Ελληνίδα μέσα της και, όπως έχει δηλώσει, χορεύει πολύ καλό καλαματιανό. Της αρέσει να ταξιδεύει και λατρεύει τις εκπλήξεις. Αυτό που μισεί είναι τα ψέματα και όσους δεν πιστεύουν στην καθαριότητα. Την ξενερώνουν απίστευτα η αγένεια και οι υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Για να διατηρείται σε φόρμα κάνει pilates και Tae Bo kickboxing. Επίσης, τρέχει και πάει γυμναστήριο 3 με 5 φορές την εβδομάδα. Μεγάλη της αδυναμία η σοκολάτα. Είναι, εξάλλου, και η μοναδική παρασπονδία που επιτρέπει στον εαυτό της.



Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη VETO 300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ