ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ?


Για πόσο καιρό ακόμη θα ζούμε κάτω από το καθεστώς της τρομοκρατίας των «αντιρατσιστών»;


Οι περισσότερες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών θυμίζουν Ισλαμαμπάντ, Μπαγκλαντές, Καμπούλ και οι Έλληνες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους μέσα σε ένα καθεστώς κατοχής. Μια κατοχής ιδιόρρυθμης από τους ξένους εισβολείς, που ήλθαν στην χώρα με την βοήθεια των «αντιρατσιστών» της εξουσίας, που άνοιξαν την Κερκόπορτα των συνόρων, χωρίς να μπουν στον κόπο να ρωτήσουν καν γι’ αυτό τον Ελληνικό λαό.

Ταυτόχρονα, τα κατευθυνόμενα από τα κοράκια της «παγκοσμιοποίησης» ΜΜΕ, μας λένε και επαναλαμβάνουν πόσο όμορφα είναι που στην Αθήνα πλέον και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας δεν κατοικούν πλέον μόνον Έλληνες, αλλά και ξένοι από κάθε φυλή του Ισραήλ. Όμως οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν θέλουν τους ξένους στην Ελλάδα, δεν πιστεύουν ότι συμβάλλουν στην εθνική οικονομία, όπως μας λένε οι προπαγανδιστές του συστήματος. Ποιος ακούει όμως τον λαό;

Προ ετών και με αφορμή την μεγάλη άνοδο της εγκληματικότητος είχε ιδρυθεί ένας σύλλογος ληστευθέντων. Όταν αποφάσισε να διοργανώσει μία ανοικτή εκδήλωση, χωρίς κανέναν πολιτικό χαρακτήρα για να διαμαρτυρηθεί για την ανεξέλεγκτη βία, από τα χιλιάδες μέλη του εμφανίστηκαν μόνον 50 με 100 άτομα… Όπως δε μάθαμε ένα από τα πλέον σημαντικά στελέχη του παραιτήθηκε από τον σύλλογο γιατί δέχθηκε πλήθος απειλών και πιέσεων!!!

Απόλυτα εχθρικοί ήταν απέναντι στην ενέργεια αυτή και οι μεγάλοι «αντιρατσιστές» των καναλιών, που όποιον τολμήσει να πει έστω και μία λέξη κατά της παρουσίας των λαθρομεταναστών, αμέσως τον λασπολογούν, τον συκοφαντούν και τον γράφουν στα μαύρα κατάστιχα της υπερεξουσίας τους.

Σύμφωνα με στοιχεία, που κάποιοι επιμελώς κρύβουν, οι ξένοι στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα δύο εκατομμύρια. Όλα αυτά συνθέτουν μία εικόνα εφιαλτική, που γίνεται ακόμη περισσότερο εφιαλτική από την ιδεολογική τρομοκρατία, που ασκούν μέσα από τα κανάλια οι αμειβόμενοι με εκατομμύρια επαγγελματίες «αντιρατσιστές». Πως θα αντιδράσει ο λαός απέναντι σε αυτή την εισβολή, για την οποία κανείς δεν τον ρώτησε; Είναι αρκετοί κάποιοι πολιτικοί, που απλά και μόνο ψηφοθηρούν με το ζήτημα των λαθρομεταναστών, απολογούμενοι ότι δεν είναι ρατσιστές και ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους καλούς ξένους; Όχι βέβαια!

Χρειάζεται ένα πολιτικό κίνημα αποφασισμένων και γενναίων αγωνιστών, χωρίς φιλοδοξίες, χωρίς παζαρέματα και υστεροβουλίες, χωρίς συμβιβασμούς, ένα πολιτικό κίνημα που θα απαιτήσει με έναν συνεχή και σκληρό αγώνα το αυτονόητο να γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η θέληση του Λαού:

Να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες! Να μας επιστρέψουν πίσω αυτοί που μας τις πήραν την Πατρίδα μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας.

Ν.Κ.



Ολα καλα αγαπητε Ν.Κ αλλα δε μας λες καιποιοι ειναι οι αντιρατσιστες.Εγω ομως επειδη ειμαικαι αθυροστομος θα σου πω και θα συμπληρωσω στα γραφωμενα σου τα εξης.1) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.Ειναι ολοι αυτοι που παιρνουν για μεροκαματο αυτους τους ξενους πληρωνοντας τους με ενα ξεροκοματο και βαζοντας τους να κοιμουντε μεσα στην επιχειρηση χωρις ικανομισθο,χωρις αδειες επιδοματα δωρα,χωρις ασφαλιση.2)ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.Ολες οιμεγαλες επιχειρησεις ακομα και πολυεθνικες ακομη και τα καναλια που δε θελουν να πληρωσουν τον ελληνα ανεργο αλλα προτιμουν αλβανους βουλγαρους και ασιατες.3)ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.Ολες οι αδερφες φανερες και κρυφες που πλεον βρισκουν ευκολα επιβητορες αναμεσα στους ξενους με μικρο οικονομικο κοστος.Και ειναι πολλες χιλιαδες αυτες πιστεψε με.4)ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.Οικυριες της αριστοκρατιας που ψαχνουν επιβητορες λογο ελλειψης των συζηγικων υποχρεωσεων απο το συζηγο και βρισκουν ευκολα νεαρους να παρτουζωνοντε καθημερινα.5)ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.Οι εκμεταλευτες των ζητιανων και των γυναικων ελευθεριων ηθων,η εξαναγκασμου στην πορνεια εκμεταλευομενοι την ανεχεια των ξενων.Και μερικες ακομα κατηγοριες  οπως καποιοι δικηγοροι της συμφορας (βλεπε κουρτοβικ)η πολιτικοι χαμενοι απο χερι και αλλες.Ολοι αυτοι συνθετουν το παζλ των αντιρατσιστων,ανθρωποι χωρις ενδιαφερον για κανεναν  και τιποτα πλην του βιτσιου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ