ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑΥΜΑΤΑ

Κλινικά νεκρή... ξύπνησε


Λίγες ώρες αφότου είχε κηρυχθεί «με μεγάλη βεβαιότητα κλινικά νεκρή», μία ασθενής από τη Γαλλία συνήλθε προς έκπληξη γιατρών και συγγενών.

Η Λιντί Παγιάρ, 60 ετών, η οποία έπασχε από καρκίνο από το 2005 και παρακολουθείτο από πολυκλινική του Λορμόν, προαστίου του Μπορντό, έχασε τις αισθήσεις της τη Δευτέρα το πρωί κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας.

Ο γιατρός των επειγόντων πραγματοποίησε διαδικασία ανάνηψης, αλλά αφού έλαβε τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων γιατρών, ανακοίνωσε τηλεφωνικά στα παιδιά της Παγιάρ ότι η μητέρα τους, η οποία είχε διασωληνωθεί, ήταν με μεγάλη βεβαιότητα κλινικά νεκρή.

Η ασθενής στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε πανεπιστημιακό νοσοκομειακό κέντρο όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, σύμφωνα με την οποία δεν είχε επέλθει εγκεφαλικός θάνατος. Περίπου 14 ώρες και ενώ βρισκόταν ακόμη στο πανεπιστημιακό κέντρο στο Μπορντό, η γυναίκα ξύπνησε.

«Είναι μία μορφή θαύματος», εκτιμά ο Ιβ Νοέλ, διευθυντής της πολυκλινικής, παραδεχόμενος ωστόσο ότι ο ιατρός των επειγόντων διέπραξε ένα επικοινωνιακό λάθος αλλά όχι και ιατρικό λάθος, αφού έσωσε μία ζωή.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αισθάνθηκα άσχημα μόλις μου έκαναν μία ένεση με ένα φάρμακο για τη ναυτία», εξήγησε η Παγιάρ, η οποία παραμένει στο νοσοκομείο και δηλώνει ότι απλά αισθάνεται πιο κουρασμένη απ' ό,τι συνήθως.

Πηγη : zougla.gr


Πηγή : TNSite: Κλινικά νεκρή... ξύπνησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ