ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ


 ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ  ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΕΞΟΔΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΛΕΠΡΑ ΨΩΡΑ Κ.Λ.Π)ΑΛΛΑ ΚΑΙΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΗΤΖ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ.ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΕ ΟΣΟΙ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ.ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΛΗΦΘΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΑΘΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΣΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΦΑΣΟΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΑΝΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ (ΕΥΚΟΛΟ Μ ΕΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.


ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 8-10  ΕΥΡΩ  ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΕΧΟΥΝ Π.Χ ΤΣΙΓΑΡΑ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΝΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΑΚΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ.


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 7000 ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 12,000 ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ 7000 ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ "ΜΑΓΙΑ" ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 30.000 ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Η ΑΡΘΡΟΑ ΕΙΣΡΟΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΨΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΟΡΑΓΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΣΟΔΟ ΑΠΟ  ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΗΛΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΗ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΤΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ (ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ)


ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ