ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Η ΚΑΣΕΤΑ ΚΟΥΓΙΑ

παρέχεται από
Αυτό το ιστολόγιο
Με σύνδεση από εδώ
Ο ιστός
Αυτό το ιστολόγιο
 
 
 
 
Με σύνδεση από εδώ
 
 
 

Ο ιστός
 
 
 

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Αποκαλύψεις Κούγια για κασέτες, Πατέρα


Αποκαλύψεις για τη… διαδρομή που ακολούθησαν οι κασέτες μέχρι να βρεθούν στα χέρια του έκανε ο Αλέξης Κούγιας με χθεσινοβραδινές δηλώσεις του. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής έλυσε πολλές απορίες για το πώς ακριβώς αξιοποίησε το υλικό τους, καθώς δήλωσε ότι τις άκουσε μαζί με το Νικόλα Πατέρα, ενώ μίλησε και για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν από την πλευρά του.
Πως βρέθηκαν οι κασέτες στα χέρια του; «Ήρθαν με έναν φάκελο στο γραφείο μου και κρίναμε πως έπρεπε να τις ακούσουμε. Προσπαθούν να με μπλέξουν με τους Πατεραίους. Τις κασέτες μου τις έστειλαν στο γραφείο μου», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».
Τι έκανε στη συνέχεια; «Πήρα τηλέφωνο τον Πατέρα με τον οποίο είχαμε να μιλήσουμε 10 χρόνια και τις ακούσαμε μαζί στο γραφείο του. Όταν τις άκουσα, μετά τις άκουσα μαζί με τον κ. Πατέρα και άλλους ανθρώπους».
Ο Κούγιας δεν έκρυψε και τι έπρεπε να γίνει μετά από αυτό: «Για εμένα θα έπρεπε να βγει και ο κ. Πατέρας και άλλοι επιφανείς παράγοντες μπροστά για να... καθαρίσουμε την ιστορία. Αυτοί είναι παράγοντες που τους εκμεταλλεύονται διάφοροι. Θα περίμενα από τον Πατέρα να τα λέει αυτά, γιατί εγώ δεν είμαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ούτε πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Ο Μπέος και η παρέα του δεν αφήνουν την Παναχαϊκή να ανέβει. Αν μπορεί ο Μπέος να διορίζει διαιτητή στο Άρης-Παναθηναϊκός καταλαβαίνετε τί γίνεται;»
Τι θα κάνει ο ίδιος; «Θα πάω στην Εισαγγελέα, κυρία Ράικου το πρωί και θα παραδώσω τις κασέτες που έχω στην διάθεσή μου».
Αναφερόμενος στο περιεχόμενο των συνομιλιών που υπάρχουν στις κασέτες δήλωσε: «Από αυτές που άκουσα, προκύπτουν απίστευτα πράγματα. Θα πρέπει ο Εισαγγελέας και η δικαιοσύνη να μεριμνήσει ώστε να τελειώσει η ιστορία με τα λαμόγια του ποδοσφαίρου. Είναι μία οργανωμένη υπόθεση παράγκας. Αυτοί εκτελούν συμβόλαια ανάλογα με το ποιοί είναι οι ισχυροί. Αυτό ξεκινάει από τις πιο μικρές κατηγορίες και φτάνει μέχρι την Σούπερ Λίγκα».
Παράλληλα προχώρησε και σε σύγκριση της τωρινής υπόθεσης με αυτή της παράγκας: «Τότε κόπηκαν οι εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου. Δεν ακούστηκαν οι κασέτες. Το θέμα ατόνησε και η Ομοσπονδία δεν έκανε τίποτα γιατί υπήρχε Ομερτά. Τότε υπήρχε ο Θωμάς. Τώρα υπάρχει ο Μπέος. Είναι ένα κύκλωμα που πουλάει υπηρεσίες σε διαφορετικά αφεντικά. Η υπόθεση συνδέεται και με τα στημένα. Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ θα έκανα Πειθαρχική Επιτροπή και δεν θα λειτουργούσα ως Πόντιος Πιλάτος. Επιτυχημένοι παράγοντες θεωρούνταν παλιότερα οι Μητροπουλαίοι, οι Γκαγκάτσηδες και τώρα οι Μπέοι».
Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που δίνει στην Πάτρα: «Ο λόγος που την παραχωρώ στην Πάτρα είναι γιατί θέλω να μιλήσω ως πρόεδρος της Παναχαϊκής και όχι ως δικηγόρος του Δαλούκα».
Και κατέληξε με την εξής απορία: «Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως ο Δαλούκας κρύβεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα».
ΠΗΓΗ: Theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ