ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΕΝΟΥΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ

ΡΟΚΥ 7 : Άνω-κάτω,το πράσινο στρατόπεδο!

| |

   Όχι.Δεν είναι η έβδομη συνέχεια από την πασίγνωση επιτυχία Ρόκυ,του γνωστού σε όλους μας ηθοποιού του Χόλυγουντ,Συλβέστερ Σταλόνε.Άλλωστε και ο ίδιος έχει δηλώσει,πως η προ τριετίας ταινία,ήταν και η τελευταία με θέμα τον Ιταλό επιβήτορα,που σάρωνε τους τίτλους του μποξ.Φαίνεται όμως,πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού,έχουν ζηλέψει την δόξα της συγκεκριμένης κινηματογραφικής παραγωγής και «προπονούνται» συνεχώς στις μπουνιές!Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς,πως μετά τους Λέτο -Καραγκούνη,Λέτο-Κατσουράνη,ήρθε η σειρά,των Πλεσί-Χριστοδουλόπουλου και για γελοίο λόγο μάλιστα.Με αφορμή,μία άσκηση στις σέντρες!     
   Συγκεκριμένα ο Λάζαρος, έβγαζε σέντρες από τα άκρα και ο Γάλλος, ο οποίος ήταν μέσα στην περιοχή για κεφαλιά, του έκανε μία παρατήρηση, ζητώντας του να συγκεντρωθεί και να σημαδεύει σωστά τους συμπαίκτες του. Ο 23χρονος μέσος εξοργίστηκε με την ενέργεια του Πλεσί και τον έβρισε, με αποτέλεσμα ο Γάλλος μέσος να νευριάσει και να σπρώξει τον Χριστοδουλόπουλο. Οι συμπαίκτες τους όμως, τους χώρισαν,αλλά  η ηρεμία κράτησε για λίγο,όπως φάνηκε στην συνέχεια.
   Όταν η προπόνηση ολοκληρώθηκε και οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, ο Πλεσί κινήθηκε εναντίον του Έλληνα μέσου και τον έσπρωξε,με τον δεύτερο,να προσπαθεί να ανταποδώσει,χωρίς να προλάβουν να ανταλλάξουν γροθιές τελικά,αφού οι υπόλοιποι πράσινοι,τους χώρισαν και πάλι,αυτη την φορά οριστικά.
   Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενοχλήθηκε σφόδρα και παρέπεμψε τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές στην διοίκηση. Οι Χριστοδουλόπουλος και Πλεσί,κλήθηκαν σε απολογία,ενώ θα τους επιβληθεί και βαρύ,χρηματικό πρόστιμο.Τέλος να αναφέρουμε πως ο Γάλλος πλέον,θα προπονείται μόνος του.
    Και σαν να μην έφθανε αυτό.Εξηγήσεις,θα κληθούν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές που δεν έδωσαν το παρών,στην γιορτή του Panathas Power Club την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο «Απόστολος Νικολαϊδης».
  Οι παίκτες που δεν παρέστησαν, ήταν οι Γκαρσία,Φερνάντεζ, Σιμάο,Λέτο,Χριστοδουλόπουλος,Καραγκούνης, Κατσουράνης, Ιωαννίδης,Σεϊταρίδης.
    Είναι γεγονός,πως τέτοια κρούσματα απειθαρχίας,δεν τα έχουμε συναντήσει ποτέ στο τριφύλλι και αν τελικά,χαθεί το πρωτάθλημα,ίσως και αυτός,να είναι ένας από τους λόγους.
Κωνσταντίνος Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ