ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΡΙΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!!!!!!

Όπως είναι φυσικό, οι αποκαλύψεις του Ριβάλντο για περί πριμ νίκης του Ολυμπιακού και Ρεάλ σε Λα Κορούνια έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Εκτενέστατες οι αναφορές του ισπανικού Τύπου, που κάνουν λόγο για σκάνδαλο στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτο θέμα και στο Βιετνάμ!




Στη Βραζιλία, και η μεγαλύτερη ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Λατινικής Αμερικής, η Ο globo, κάνει εκτενέστατη αναφορά στην πρόθεση του Ολυμπιακού να δώσει πριμ στη Λα Κορούνια για να κερδίσει τη Μονακό. Με τίτλο «Ο Ριβάλντο αποκαλύπτει ότι υπάρχει η άσπρη τσάντα και στην Ευρώπη» παραθέτει τις δηλώσεις του «Ρίμπο» που αφορούν τους Eρυθρόλευκους.



Και η πορτογαλική A bola ασχολείται με το συγκεριμένο θέμα χαρακτηρίζοντας τον Βραζιλιάνο άσο ως διαμεσολαβητή μεταξύ του Ολυμπιακού και της Λα Κορούνια, ώστε οι Πειραιώτες να δώσουν πριμ νίκης σε περίπτωση επιτυχίας της ισπανικής ομάδας.



Τα λεγόμενα του Ριβάλντο για τον Ολυμπιακό έφτασαν μέχρι το μακρινό Βιετνάμ, με τις ιστοσελίδες tinthethao και baobongda να έχουν μεγάλο άρθρο με τα όσα είπε ο άλλοτε αστέρας της Βραζιλίας.



Αντίθετα, τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν ως πρώτο θέμα το πριμ της Ρεάλ. Η As έχει ως κύριο θέμα τις δηλώσεις που αφορούν τη Ρεάλ και το πριμ νίκης που είχε υποσχεθεί στην «Ντεπόρ» αν κέρδιζε την Μπαρτσελόνα του Ρονάλντο. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά και στον Ολυμπιακό γράφοντας ότι ο Ριβάλντο αποκαλύπτει άλλο ένα σκάνδαλο, αυτή τη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Στο ίδιο μήκος κύματος και τα άλλα ισπανικά ΜΜΕ όπως η Lainformacion.com αλλά και η ισπανική έκδοση του eurosport, που προτάσουν το πριμ της Ρεάλ και στη συνέχεια στέκονται στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ