ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ


Και όμως, η φωνή 10.000.000 Ελλήνων, είναι τόσο δυνατή, που ακούγεται σ' όλη την Ευρώπη και πιο μακριά! Ο ελληνικός λαός φωνάζει τρεις λέξεις: "ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ", αυτές οι τρεις λέξεις βγήκαν και από το στόμα του Στρος Καν, γενικού διευθυντή ΔΝΤ, ο οποίος... και φυσικά θέλει να... προστατέψει την επένδυσή του.

Σημείωσε λοιπόνο ο Στρος Καν ότι, οι μεταρρυθμίσεις που γίνονται θα αντιμετωπίσουν τη διαφθορά ενώ ταυτόχρονα η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει αποφασιστικά βήματα για να ενισχύσει και να διασφαλίσει το οικονομικό σύστημα με τη δημιουργία ενός ταμείου που θα χρηματοδοτηθεί πλήρως στο πλαίσιο του προγράμματος και θα επιτρέψει την ομαλή λειτουργία των Τραπεζών.

Το πρόγραμμα των ελληνικών αρχών, πρόσθεσε ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη το στοιχείο της δικαιοσύνης και αναφέρει ότι θα υπάρξει μια περισσότερο προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλες τις πηγές εισοδήματος, θα πλήξει τη φοροδιαφυγή και θα είναι ένα βήμα για την παραπομπή στη δικαιοσύνη των σημαντικότερων παρανομιών.

Ο Στρος Καν προανήγγειλε σημαντική μείωση των αμυντικών δαπανών κατά την περίοδο που θα υλοποιείται το πρόγραμμα.



trelo kouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ