ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΠΗΡΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ Η ΠΡΟΑΓΩΓΟ?


Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση (σε εκπομπή των Σεργουλόπουλου-Μπακοδήμου) δηλώνοντας ότι θα φάει την Μενεγάκη. Σήμερα και μετά από μία σημαντική πορεία σε ότι πιο trash κυκλοφορεί στην Ελληνική tv καταφέρνει να κάνει πραγματικότητα το 50% του αρχικού της πλάνου. Μπορεί να μην φάει ποτέ την Μενεγάκη, αλλά τουλάχιστον στην τσόντα που γυρίζει θα καταφέρει να... φάει κάτι.

Όπως θα καταλάβατε αναφερόμαστε στην Μαριάννα Ντούβλη που με την έντονη προσωπικότητα της (γελάστε βρε, αστείο είναι αυτό) δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβάλλει στην διαμόρφωση της ονομασίας των γνωστότατων οικοδομικών υλικών. Τιμής ένεκεν βεβαίως βεβαίως.

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, καλά κάνουν και γυρίζουν τσόντα με την Ντούβλη. Γιατί καλές οι δίμετρες με τα τουρλωτά κωλαράκια αλλά υπάρχει κι ένα κοινό που την βρίσκει με τις τροφαντούλες. Βίτσια είναι αυτά και είναι απόλυτα σεβαστά. Γιατί λοιπόν να μην έχουν οι... λιπολάγνοι την δικιά τους πορνοσταρ (ή έστω πορνοστάρλετ
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΜΠΟΣΗ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ