ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΟΧΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ TROKTIKO

Τι πρόκειται να γίνει με το blog troktiko;

Θα συνεχίσει να λειτουργεί;
Το δημοφιλές μπλογκ troktiko ανέστειλε τη λειτουργία του από το πρωί, με την εξής ανάρτηση: "Σήμερα στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως στις 4:30 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Σωκράτη Γκιόλια. Ανυπότακτος, ελεύθερος και ανεξάρτητος είναι λίγες λέξεις που μπορούν να τον περιγράψουν. Ο θεός να τον αναπαύσει... Το troktiko αναστέλλει την λειτουργία του προσωρινά."

Χθες η ομάδα των συντακτών παραδέχθηκε ότι ο αδικοχαμένος Σωκράτης Γκιόλιας υπήρξε ο ιδρυτής-οραματιστής του troktikou, επιβεβαιώνοντας έτσι εικασίες και σενάρια του άμεσου παρελθόντος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο ήταν εν ζωή ο Γκιόλιας, το troktiko αρνιόταν...
...την παραμικρή σχέση με το δημοσιογράφο - διαψεύδοντας σθεναρά όσους υποστήριζαν το αντίθετο.Ο ιδρυτής του δημοφιλούς μπλογκ δολοφονήθηκε. Η ψυχή. Ο οραματιστής. Πίσω του άφησε μια ομάδα συντακτών/διαχειριστών και εκατομμύρια αναγνωστών που περιμένουν ακόμη πολλά από το troktiko. Επιβάλλεται να συνεχίσει.

Το ερώτημα είναι εύλογο. Μπορεί να συνεχίσει;
Δίχως το βασικό του κομμάτι, μπορεί να πορευτεί το ίδιο αποκαλυπτικά όσο παλιότερα;


Δεν πρέπει να φιμωθεί το troktiko. Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι με το περιεχόμενό του και τον τρόπο που εκφράζονται τα μέλη του. Να μην σωπάσει. Τουλάχιστον όχι τώρα.

mediakanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ