ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ο δημοσιογράφος που παίρνει 5.000 ευρώ από το κτηματολόγιο


"Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα ο γιος του Μπουγιουκλάκη, Μάρκος( αν θυμάστε αυτόν τον Κύριο που έβγαινε με μια κάμερα ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 29 του Κουρή και γυρνούσε τις λαϊκές)
σαν δημοσιογράφος διορισμένος στο κτηματολόγιο να παίρνει 5000 τον μήνα και να πηγαίνει κάθε 1 και 15 να...


παίρνει τα λεφτουδάκια του????
Τι υπηρεσίες προσφέρει στο κτηματολόγιο ????
Τι Πτυχίο έχει αυτός ο περίεργος τύπος για να δικαιολογεί τα λεφτά που παίρνει???
Γιατί δεν πατάει ποτέ στην υπηρεσία του???
Ποιος τον καλύπτει???
Και έχει το θράσος να φωνάζει τώρα ήρθε το ΠΑΣΟΚ να δείτε τι θα πάθετε!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?

Η δικαιοσύνη καλύπτει τους επώνυμους και κάνει πως δεν ...ξέρει και δεν άκουσε τίποτα



Η δικαιοσύνη θίχτηκε που βγήκε ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης Λ.Ρακιντζής και είπε ότι οι επώνυμοι μένουν ατιμώρητοι. Ζητάνε έρευνα για τα λεγόμενα του και είναι ικανοί να τον κλείσουν και μέσα!

Μα μην πάτε μακριά. Ψάξτε να δείτε τους φακέλους με τους επώνυμους που έχει ο κ.Ιωαννίδης στα χέρια του και επί μήνες δεν έχει καταλήξει σε πόρισμα την ώρα που εμπλεκόμενοι αυτοκτονούν.
Μας κοροιδεύετε στην δικαιοσύνη ότι οι...


επώνυμοι δεν καλοπαιρνάνε; Θέλετε να αρχίσει το πάρτι από την Δευτέρα με μια εφημερίδα που κερδίζει δικαστικές υποθέσεις οι οποίες είναι ΧΑΜΕΝΕΣ ακόμα και αν τις δει πρωτοετής δικαστικός;
Μιλάμε για καραμπινάτα σκάνδαλα από την δικαιοσύνη που κάνουν πολλοί πως δεν τα βλέπουν.

Θέλετε και άλλη υπόθεση επώνυμου; Τι απέγινε η ιστορία με τον Γ.Ραφτόπουλο και τα χρέη του στο δημόσιο; Καμία δίωξη δεν ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από την στιγμή που ομολόγησε και η οικογένεια του έχει τεράστια περιουσία; Να πούμε και άλλα ονόματα;

Ο Χριστοφοράκος πως έφυγε από την Ελλάδα και την γλίτωσε; Ποιος τον ενημέρωσε;

Share on Facebook

ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Στον Κόκκαλη τους κουλοχέρηδες, στον Βαρδινογιάννη το Τ.Τ, στον Μπόμπολα τα έργα, στους Τούρκους το Αιγαίο...

Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνεχίζοντας το έργο του ευνουχισμένου απο τους νταβατζήδες Καραμανλή, ενός πρωθυπουργού που πλήρωσε τόσο ακριβά η πατρίδα μας, έρχεται να δώσει τα ρέστα μας.

Για την ώρα, παραχώρησε τα κλειδιά της Οικονομίας στο ΔΝΤ (οι μίζες απο τη σύμβαση σε συγκεκριμένα καθάρματα) και ετοιμάζεται να παραδώσει ...
το Αιγαίο στους Τούρκους, το Τ.Τ στον Βαρδινογιάννη, τους κουλοχέρηδες στον Κόκκαλη, τις αρχαιότητες στο Ιδρυμα Ωνάση, τα έργα στον Μπόμπολα και στον Λάτση τα υπόλοιπα.
Μέσα σ ένα περιβάλλον ανομίας, όπου κανένα κάθαρμα δεν πάει φυλακή και ο Καστανίδης δεν είναι παρά ένας διακοσμητικός υπουργός της ανύπαρκτης Δικαιοσύνης, το ξεπούλημα της χώρας συνεχίζεται.

Στο τέλος θα μας μείνουν δυο τρεις άγονες βραχονησίδες...
Από το kourdistoportocali

ΤΟ ΣΤΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Η ιστορία θα γράψει..

undefined"Η ιστορία θα γράψει με αντικειμενικότητα πως η περίοδος που ξεκίνησε, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η χρεωκοπία της Ελλάδος ήταν αποκλειστικά, η περίοδος 1981-1985. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήμουν αμούστακο παιδάκι, το 1979 προειδοποιούσε και έλεγε στους Έλληνες, προσοχή καταναλώνουμε περισσότερα από όσα παράγουμε. Το χρέος της Ελλάδος τότε ήταν όσο μπορεί να χρωστάει σήμερα μια μικρομεσαία επιχείρηση. Μηδαμινό σχεδόν.

Το 1981 έρχεται μετά βαίων και κλάδων ο Ανδρέας Παπανδρέου, και ω του θαύματος αρχίζει εκείνη η αλλήστου μνήμης αναδιανομή του πλούτου. Για να μοιράσεις πλούτο δύο τινά έπρεπε να συμβαίνουν, ή να υπάρχει ο πλούτος ή να τον παράξεις. Όμως τίποτα από τα δύο δεν.. υπήρχε. Η χώρα είχε απλώς μία διαχειρήσιμη οικονομία και φυσικά πλούτο δεν πρόλαβε να παράξει ο "χαρισματικός" Παπανδρέου.

Πως λοιπόν έγινε εκείνη η περίφημη αναδιανομή πλούτου; Έγινε με αυτό που έμελλε να πνίξει σαν θηλιά τον λαιμό της χώρας η οποία θηλιά μας πνίγει και θα μας πνίγει για δεκαετίες. Έγινε με δανεικά. Αυτή είναι η αλήθεια. Δανεικά, δανεικά, δανεικά. Από το 1981 η χώρα άρχισε να ζει με έναν αναντίστοιχο για τα οικονομικά της τρόπο. Δανεικά τα οποία ειναι αυτά που πληρώνουμε τώρα. Είρθε βλέπετε το πλήρωμα του χρόνου. Ένα κράτος δεν χρεωκοπεί μέσα σε 5 ή 10 χρόνια ούτε καν μια επιχείρηση. Υπάρχουν όμως κάποιες καθοριστικές επιλογές και χρονικές περίοδοι που είναι αποφασιστικές για το μέλλον μιας χώρας.

Αυτή η περίοδος ήταν το 1981-1985. Αντί να εκμεταλευτούμε την είσοδο της χώρας στην ΕΟΚ και τα πακέτα χρημάτων και επιδοτήσεων που ήρθαν για να δημιουργήσουμε υποδομές, παραγωγή και θέσεις εργασίας, κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Νομίζοντας οτί βρήκαμε την αγελάδα που θα αρμέγουμε αιώνια αρχίσαμε τις ακολασίες.

Διορισμοί χιλιάδες για κοματικό στρατό, επιδοτήσεις για αέρα κοπανιστό, συντάξεις περάστε κόσμε, ασυδοσία κράτους και πολιτών και δωράκια σε δημοσίους λειτουργούς των 500.000.000 εκ. δραχμών τότε. Εκμαυλισμός συνειδήσεων και λογική βολέματος του καθενός. Ατομικό συμφέρον και Ελλάδα πυρί μυχθήτω. Κανένας μακρόπνοος σχεδιασμός παρά μόνο δος ημίν σήμερον.

Λαικισμός για να είμαστε αρεστοί και όχι χρήσιμοι. Χρεώναμε τα ταμεία και κάθε υπηρεσία του κράτους λες και δεν πρόκειται ποτέ να μας ζητήσει κανένας λογαριασμό.
Η αλόγιστη αυτή λειτουργία του κράτους και η παράφρων πολιτική που ακολουθήθηκε το 1981-1985 δεν είναι τυχαίο ότι μας οδήγεισε να ζούμε από τότε σε μια παρατεταμένη περίοδο λιτότητας με τα σημερινά αποτελέσματα.

Φυσικά στο σημερινό χάλι πόλο έχουν παίξει και άλλα στραβά αλλά τα θεωρώ επουσιώδη για τον δρόμο χωρίς επιστροφή που πείραμε τότε. Ήταν η μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα αυτή η τετραετία να κάνει το μεγάλο άλμα και να βρεθεί στις προηγμένες χώρες. Δυστυχώς χάθηκε ανεπιστρεπτί θύμα στο βωμό του λαικισμού του ωχαδερφισμού και του κομματικού κόστους."
αναγνωστης

ΛΑΟΥΡΑ ΛΕΕΙ.ΑΠΟ ΧΕΙΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΚΙΖΕΙ ΛΕΩ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩΚΙΝΗΣΗ ΦΟΒΕΡΗ

παντως απο οτι ειδαμε στο DVD η κοπελα το εχει . Δειτε την και σε ενα παλαιοτερο βιντεο

ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΠΛΥΣΤΡΕΣ.ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Τώρα και στην Ελλάδα..

undefinedΑνέβηκε η θερμοκρασία αυτές τις μέρες.. Κάποιοι όμως φροντίζουν να την ανεβάζουν περισσότερο.. Δεν υπάρχουν μόνο στο εξωτερικό καλλονές που πλένουν αυτοκίνητα, η μόδα έφτασε μέχρι την Ελλάδα!! Δείτε..Περισσότερες θα βρείτε εδώ..

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ.ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΡΜΑΤΕ.................

"Από Δευτέρα ελεύθερα τα αυτοκίνητα στο κέντρο!"


"Στις 16/7 είναι η τελευταία ημέρα του δακτυλίου και από τη Δευτέρα (19/7) μονά και ζυγά οχήματα μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας όλες τις ώρες της ημέρας.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων για την περίοδο 2009-2010.

Ο δακτύλιος πρόκειται να ισχύσει και πάλι αρχές Σεπτεμβρίου με υπουργική απόφαση που θα ρυθμίζει τα περιοριστικά μέτρα της περιόδου 2010-2011.

cosmo.gr"

ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

"...Mια μικρή κίνηση..."


"Επιτέλους καλοκαίρι... σε λίγο θα πάρουμε άδεια(οι περισσότεροι) και θα πάμε διακοπές...

Η θάλασσα είναι το πιο πολυσύχναστο σημείο αυτής της εποχής!!
Θα την αράξουμε στην πετσετούλα μας θα έχουμε και το φραπεδάκι μας δίπλα...μουσικούλα, τσιγαράκι... κάτι θα έχουμε πάρει μαζί μας για να τσιμπήσουμε... Θα τα περάσουμε υπέροχα, αυτό είναι σίγουρο!!!
Οι πιο πολλοί από εμάς όταν θα έχει πέσει ο ήλιος και θα είναι η ώρα να φύγουμε απλώς θα μαζέψουμε την πετσετούλα μας θα βάλουμε στην τσάντα μας κινητό, τσιγάρα, αντιλιακά και βουρ για τον δρόμο της επιστροφής!

ΑΛΛΑ...ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!!

Το αντηλιακό που τελείωσε και έχει μισοχωθεί στην άμμο (γεμάτο λάδια και άμμους, ποιός το βάζει πάλι στην τσάντα;!)...
το ναυλάκι από το καινούργιο πακέτο τσιγάρων που ανοίξαμε το οποίο το πήρε ο αέρας (που να μας βλέπει ολόκληρη παραλία να τρέχουμε πίσω από ένα ναυλάκι)
την ζελατίνα από το σάντουιτς που την κάναμε μπαλίτσα και ούτε κάν διακρίνεται ανάμεσα σε άμμους και βοτσαλάκια...
τις γόπες που θάψαμε στην άμμο (σιγά... χωμένες είναι, ποιός τις βλέπει;;)

Εγώ τις βλέπω... κι εσύ τις βλέπεις... και τα παιδιά σου θα τις βλέπουν...

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η παραλία δεν είναι κάδος απορριμμάτων...
Ναι... το άδειο κουτάκι από την κοκα-κόλα το πήρες (δυστυχώς είναι μεγάλο και δεν κρύβεται εύκολα) αλλά όλα τα υπόλοιπα;;

Θα μου πείς... εντάξει μωρέ υπάρχουν οργανώσεις που μαζεύονται και πάνε και καθαρίζουν παραλίες...
Αυτό είναι η λύση ενός προβλήματος που έχει δημιουργηθεί από ένα άλλο πρόβλημα...

Την δικιά μου και την δικιά σου ανευθυνότητα!!


Ζώ στην Ζάκυνθο...
Υπέροχο νησί, με φανταστικές παραλίες και καταγάλανα νερά!
Οι περισσότεροι τουρίστες που έρχονται εδώ είναι για να δούνε το σπάνιο είδος της χελώνας Καρέτα-Καρέτα... Το οποίο τους το προσφέρω εγώ από την στιγμή που δουλεύω σε τουριστικό γραφείο που οργανώνει τέτοιες εκδρομές!
Χθές το βράδυ ενώ δούλευα στο λιμάνι στην πόλη της Ζακύνθου, περνάει ένας τύπος (ντόπιος), βγάζει το τελευταίο του τσιγαράκι από το πακέτο, το βάζει στο στόμα και με μια φυσικότητα (όπως πετάμε ίσιες πετρούλες στο νερό για να κάνουν πηδηματάκια) πετάει το πακέτο του στην θάλασσα...

Γιατί ρε φίλε;;
Κι εσύ ζείς εδώ.... Κι εσύ ζείς από το νησί... Ο τουρισμός κι εσένα σε ταίζει...
Πώς θα έρθει μετά ο τουρίστας... να του δείξεις ΤΙ;;
Το άδειο πακέτο που επιπλέει;;

Με αφορμή αυτό το γεγονός χθες, σας παρακαλώ όλους σήμερα...

Τρέξε πίσω από το ναυλάκι σου...
Μάζεψε τις γόπες σου...
Πάρε όλα όσα ΕΣΥ αφησες στην παραλία...!!

Κάποτε το έλεγε ο Πελαργός στην τηλεόραση (οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καταλαβαίνουν)
Τωρα είναι η σειρά μας να το μεταδώσουμε στα παιδιά μας, έτσι ώστε αύριο

οι παραλίες και οι θάλασσες μας να είναι καθαρές!!!

Σας ευχαριστώ όλους"

Κάρρυ


Share on Facebook

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ"

Εσύ κύριε Υπουργέ/Αρχηγέ/Διοικητή/ Μόνιμο Στέλεχος.......!


To παρακάτω κείμενο απέστειλε αναγνώστης του Εν Κρυπτώ. Λιτό και περιεκτικό, θέτει ορισμένα πολύ απλά αλλά ταυτόχρονα κρίσιμα ερωτήματα. Αξίζει να το διαβάσετε μέχρι το τέλος...Ο λόγος στον Δ.Μ :

Εσύ κύριε Υπουργέ/Αρχηγέ/Διοικητή/Μόνιμο Στέλεχος, έμαθες τον στρατιώτη σου πως να σκοτώνει άνθρωπο; Ε; Εκπαίδευσες το προσωπικό σου ώστε να είναι αποτελεσματικοί μαχητές; Τους έμαθες να σκοτώνουν για την Πατρίδα;
Ακούγεται βίαιο; Και πως να μην είναι! Ο πόλεμος, η αποστολή του στρατού, είναι μια εξαιρετικά βίαιη κατάσταση. Πόσο καλά προετοιμάστηκε το προσωπικό για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του;

Ξέρει ο στρατιώτης σου πως να σκοτώσει τον εχθρό; Ή περιορίζεται η «εκπαιδευσή» του στις περιστασιακές βολές δέκα φυσιγγίων από την αναπαυτική θέση πρηνιδόν κατά ακίνητων λευκών ομόκεντρων κύκλων;

Ξέρει ο στρατιώτης σου πως να περιποιηθεί το πολεμικό τραύμα του συναδέλφου του ή το δικό του; Πως να παράσχει πρώτες βοήθειες μάχης; Ή, μήπως, η σπάνια διδασκαλία Α? Βοηθειών περιορίστηκε στην ηλίαση και τα δάγκωμα φιδιού;

Τον εκπαίδευσες καμιά φορά σε ρεαλιστικές συνθήκες; Να κουβαλά όλα τα αναγκαία; Να έχει πλήρη φόρτο πυρομαχικών, τροφής, νερού, υλικών τηλεπικοινωνιών κλπ; Να δείς, αντέχει να κινείται και να μάχεται με αυτά; Μήπως πρέπει να ψάξω για να του δώσω διαφορετικές λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν;

Τον ταλαιπώρησες καμιά φορά ώστε να σταματήσει να σκέφτεται με άνεση; Του δημιούργησες το αναγκαίο άγχος και δυσφορία για να δείς πως ανταποκρίνεται; Μήπως έγνοια σου ήταν να κυνηγά την σκιά και την ανάπαυση ώστε να μην χολοσκάς κι εσύ και να μην σε ενοχλούν με «παρεμβάσεις» οι «πολιτικοί» μας; Σκέφτηκες ότι η αποτυχία σου να τον εκπαιδεύσεις και να τον προετοιμάσεις σωστά θα στοιχίσει ζωές στον πόλεμο και τότε τα ρουσφετικά τηλεφωνήματα θα φαντάζουν πολύ μικρά μπροστά στις τύψεις σου για τους νεκρούς στρατιώτες σου;

Φρόντισες ώστε ο στρατιώτης σου να είναι εφοδιασμένος με τα απαραίτητα υλικά σε ποσότητα και ποιότητα για να μπορέσει να εκτελέσει την αποστολή του; Έχει ένα καλό κράνος και ένα αλεξίσφαιρο; Ή υπάρχουν μόνο για τις επιδείξεις; Η στολή του είναι ανθεκτική και άνετη ή μήπως κάνει μόνο για τις παρελάσεις; Μήπως αυτή η στολή, για την οποία προσυπόγραψες να παραληφθεί, σε περίπτωση επαφής της με φωτιά, πράγμα σύνηθες στην μάχη, θα μετατραπεί σε επικίνδυνο μανδύα που θα συντηχθεί στο δέρμα του άτυχου στρατιώτη σου; Τα άρβυλα του, οι κάλτσες του, οι επενδύσεις και τα εσώρουχά του; Μήπως θυμίζουν παρελθόντες εποχές; Μήπως ο ρουχισμός και τα ατομικά υλικά που χορηγείς θυμίζουν Αλβανικό μέτωπο; Μήπως οι προδιαγραφές είναι copy-paste τα τελευταία 30 χρόνια;

Φρόντισες εσύ, σαν ηγήτορας, να είσαι σωματικά, πνευματικά και ψυχικά έτοιμος να οδηγήσεις Έλληνες στρατιώτες στη μάχη; Μήπως τα παραπανήσια σου κιλά και η χρόνια αποχή σου από οποιανδήποτε μορφή εξάσκησης θα επιρεάσουν την απόδοσή σου την κρίσιμη ώρα; Θα δουλέψει το μυαλό σου ικανοποιητικά για να δώσει τις σωστές οδηγίες όταν θα το βαραίνουν περιττά κιλά λίπους, που θα φαίνονται ακόμα πιο βαριά υπό το κράτος πανικού και του φόβου του θανάτου; Θα μπορέσεις να ηγηθείς ή θα κρύβεσαι πίσω από τις διαταγές που θα εκδίδεις;

Είστε εσείς, οι ηγήτορες κάθε βαθμίδας, σε θέση να πάρετε τους στρατιώτες σας στον πόλεμο και να τους γυρίσετε πίσω νικητές και ζωντανούς; Παρακολουθείτε τις εξελίξεις στην τέχνη του πολέμου; Μήπως είσαστε προσκολλημένοι σε απαρχαιομένα δόγματα και τακτικές; Οι μεθόδοι του μάχαισθαι αλλάζουν, εσείς γιατί δεν τις ακολουθείτε; Για να μην μπείτε στον κόπο να αλλάξετε ή να προσαρμοστείτε;

Στρατός. Αποστολή του είναι να καταστρέψει τον εχθρό. Να σκοτώσει για να προασπίσει τα συμφέροντα της χώρας που υπηρετεί. Τα συμφέροντα, όχι το δίκαιο.

Και πριν βγούν οι διάφοροι αναρχοφασίστες, προοδευτικοί, ψευδοαριστερίζοντες, παλλόμενοι και επιχορηγούμενοι να κραυγάζουν ότι παρόμοιες σκέψεις και πρακτικές οδήγησαν τον τόπο σε καταστροφές, να τους αναφέρω ότι δεν ζούμε σε ένα κόσμο ουτοπικό, όπου τα λουλούδια σκορπούν το άρωμα τους στον άνεμο και τα γαλάζια νερά χαϊδεύουν τις χρυσές παραλίες στο ηλιοβασίλεμα με τους ανθρώπους να μοιράζονται τα αγαθά της ζωής ζώντας μια νιρβάνα σε ειρήνη και αρμονία. Αν το πιστεύουν αυτό ή αν νομίζουν ότι θα ήταν ποτέ εφικτό τότε έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και ο εγκέφαλος τους υπολειτουργεί.

Ζούμε σε ένα κόσμο συμφερόντων. Πολλές φορές αλληλοσυγκρουόμενων. Ο καθένας παλεύει για να διασφαλίσει το ατομικό και συλλογικό του συμφέρον. Ο στρατός είναι μέσον προάσπισης των συμφερόντων του κράτους. Με ισχυρό στρατό μπορείς να έχεις ισχυρή οικονομία, παιδεία, υγεία, ανάπτυξη, πρόοδο, ελεύθερη βούληση, ελεύθερο κράτος. Ο στράτος επιτρέπει στο κράτος να ασκεί κυριαρχία μέσω της χρήσης βίας ή της απειλής χρήσης βίας. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος. Έχεις ισχύ, έχεις φωνή. Δεν έχεις ισχύ, σε λιώνουν στο πάτωμα.

Βασική προυπόθεση, όμως, για να έχεις στρατό είναι να απαιτείς από τον στρατό να σου παρέχει ασφάλεια. Να απαιτείς σαν κράτος και σαν κοινωνία. Αλλιώς, αν οι απαιτήσεις σου δεν είναι αυτές αλλά άλλες αλλότριες, πολύ πιθανόν, όπως και γίνεται, είναι να έχεις ένα συφετό ένστολων αργόσχολών δημόσιων υπαλλήλων, όπου η μη ταλαιπωρεία και το «να περάσουμε» είναι ο πρώτος και μοναδικός στόχος της καθημερινότητας.

Μοιραία ένας τέτοιος οργανισμός θα γίνει βορά στις ορέξεις αυτών που επέλεξαν να έχουν πραγματικές ένοπλες δυνάμεις, και μαζί του θα συμπαρασύρει ολόκληρο το σαθρό οικοδόμημα που αυτοαποκαλείται κράτος και δυστυχώς και τους αθώους, αλλά και συνένοχους πολίτες του.

Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι, ένστολοι και πολιτευόμενοι. Θέλουν να είναι συνένοχοι στην αποτυχία; Θέλουν το αίμα των νεκρών στρατιωτών και τα δάκρυα των δικών τους στα χέρια τους; Θα είναι σε θέση να αντικρύσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους όταν θα τους παραδίδουν ένα έκτρωμα αντί για μια Πατρίδα και να τους απολογηθούν λέγοντες «έκανα ότι μπορούσα»; Κοιμούνται ήσυχοι τις νύχτες γνωρίζοντας την ανεπάρκεια τους; Νιώθουν ότι κάνουν τη δουλειά τους; Πιστεύουν ότι είναι σε θέση να εκτελέσουν την αποστολή τους;

Οι στρατιώτες μας τι θα κάνουν; Θα σκοτώσουν για την Πατρίδα ή θα πεθάνουν για την Πατρίδα; Τι τους θέλουμε να κάνουν; Για τι τους προετοιμάζουμε;

ΠΗΓΗ: http://www.enkripto.com/

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 25 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΕΣΩ ΕΦΟΡΙΑΣ

"Τί γίνεται αν δεν πληρώσουμε τα διόδια; - Δεν υπάρχει ποινικό αδίκιμα! "


"Διαφωνία ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του ζητήματος των οδηγών που διέρχονται από τους σταθμούς διοδίων χωρίς να πληρώνουν το αντίτιμο υπήρξε κατά τη συνεδρίαση εκπροσώπων του υπουργείου Μεταφορών και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση οι εκπρόσωποι του υπουργείου ζήτησαν από το Αρχηγείο να τοποθετήσει αστυνομικούς στα διόδια έτσι ώστε σε περίπτωση που κάποιος οδηγός αρνηθεί να πληρώσει, οι...

άντρες της ΕΛ.ΑΣ. να του ζητούν τα στοιχεία και στη συνέχεια η κοινοπραξία διαχείρισης των διοδίων να προχωρά στις νομικές ενέργειες σε βάρος του οδηγού.

Από την πλευρά τους, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαφώνησαν με το σκεπτικό αυτό λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποια διάταξη στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σχετικά με τη μη καταβολή αντιτίμου και δεν υφίσταται ποινικό αδίκημα και αντιπρότειναν οι υπάλληλοι των διοδίων να κρατούν τα στοιχεία του οχήματος, ο οδηγός του οποίου δεν πλήρωσε και στη συνέχεια από το υπουργείο Μεταφορών να βρίσκουν σε ποιον ανήκει και να ακολουθούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς τη λήψη κάποιας τελικής απόφασης και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν προκειμένου να επανεξετάσουν το ζήτημα."
http://apolitistosteki.blogspot.com/

ΣΤΡΑΒΟΙ ΗΤΑΝΕ?

Η "εκδίκηση" της ξανθιάς Έρρικας Πρεζεράκου

undefined
Πριν από πολύ καιρό η νικήτρια του «Dancing with the stars», Έρρικα Πρεζεράκου είχε περάσει από casting προκειμένου να πάρει μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Η εκδίκηση της ξανθιάς» που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας...


Φαίνεται όμως ότι το ντεκαπάζ δεν ήταν αρκετό με αποτέλεσμα να κοπεί…

Δικαιώθηκε όμως στο reality, κάνοντας τους υπεύθυνους του Mega να σκάνε από το κακό τους που δεν την επέλεξαν.

Αυτό θα πει η… «εκδίκηση της ξανθιάς»!

ΠΗΓΗ: http://www.madata.gr/diafora/showbiz/70192.html

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ

"Ακουσον Ακουσον"


"Είμαι δημόσιος υπάλληλος, με λογαριασμό μισθοδοσίας στην Τράπεζα Κύπρου καθώς επίσης και ένα σεβαστο ποσό καταθέσεων εκεί. Πριν από 3 εβδομάδες πήγα να κάνω μια αίτηση....



για την έκδοση μιας πιστωτικής κάρτας στην εν λόγω τράπεζα καθ'ότι είχα μια πιστωτική από αλλού και είπα να την καταργήσω για να έχω τις δραστηριότητες μου συγκεντρωμένες σε μία τράπεζα. Εδώ να σημειώσω ότι έχω 2 σπίτια στο όνομά μου καθώς και ένα πολυτελές αυτοκίνητο χωρίς να χρωστάω τίποτα από αυτά καθώς και γενικά να μην χρωστάω πουθενα ούτε ένα ευρώ. Και άκουσον άκουσο! ν αυτή η "μεγάλη' τράπεζα απέρριψε το αίτημά μου στέλνοντάς μου μια επιστολή μετά από 3 εβδομάδες ότι λυπούνται πολύ αλλά το αίτημα μου δεν έγινε δεκτό... Δηλαδή τί έπρεπε να έχω καμμια βίλλα στην Εκάλη και 1.000.000 ευρω στην άκρη συν κανένα ιδιωτικό τζετ για να μου βγάλουν μια πιστωτική; Τους προκαλώ ανοιχτά να με διαψεύσουν καθώς και να σοβαρευτούν λιγάκι..."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------

"αγαπητέ φίλε, τους πελάτες σαν εσένα, τους ονομάζουν "ναυάγια" οι τράπεζες. πρόκειται για πελάτες από τους οποίους οι τράπεζες δεν θα κερδίσουν, αφού έχουν χρήματα και θα είναι συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους. έτσι λοιπόν στην περίπτωση που κάποιος θέλει μια κάρτα, για να την χρησιμμοποιέισει σαν "εργαλείο" οι πιθανότητες να κερδίσει η τράπεζα είναι μηδενικές. σε κάθε περίπτωση, όμως, μόλις ένας πελάτης σαν εσένα "απειλήσει" ότι θα πάρει τα χρήματα του και θα πάει σε άλλη τράπεζα, τότε η έκδοση της κάρτας είναι σίγουρη κÎ! �ι μάλιστα με δωρεάν συνδρομή. δοκίμασε το να δεις - έχει πλάκα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

(οι πληροφορίες αυτές είναι από "μέσα")


Share on Facebook

Ε ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Ιδού η λουόμενη που έμεινε τσιτσίδι μπροστά στην κάμερα του STAR



Μια λουόμενη αποφάσισε να τα πετάξει όλα για να δείξει το τατουάζ της...

Μην χάσει και ο δημοσιογράφος έπιανε το τατουάζ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Share on Facebook

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Video απο το Βαρνάβα


Δείτε άλλο ένα video απο το Βαρνάβα Αττική που περνά δύσκολες ώρες λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Share on Facebook

ΒΑΛΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ.ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ?

Νέες φωτογραφίες απο τις φωτιές




Μερικές ακόμα φωτογραφίες απο το Καπανδρίτη και το Βαρνάβα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Share on Facebook

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

"Oι 3 κατηγορίες κλεφτών και ακραία πρόταση"


"Υπάρχουν 3 κατηγορίες κλεφτών, αυτούς που τους βάζουνε φυλακή, αυτούς που δεν τους "ακουμπάει" κανείς και αυτούς που τους ψηφίζουμε για βουλευτές.
Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι μικροκλέφτες της καθημερινότητας και οι...



μικροεπιχειρηματίες οφειλέτες του ΤΕΒΕ, στη δεύτερη ανήκουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου και του ΙΚΑ και στην τρίτη οι πολιτικοί που οι ίδιοι πάντα παραγράφουν όλα τους τα αδικήματα, ακόμα και της προδοσίας.



Για την πρώτη κατηγορία δεν υπάρχει γιατριά, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που σε περιόδους οικονομικών κρίσεων παρουσιάζει έξαρση με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Για τη δεύτερη, υπάρχει πολιτική κάλυψη στις περισσότερες περιπτώσεις με αποτέλεσμα να βρίσκονται 450 περιπτώσεις ‘’επωνύμων’’ σε δικαστική εκκρεμότητα σε βαθμό, που προσβάλλει κυρίως το θεσμό της από καιρό αμφισβητούμενης Δικαιοσύνης.

Το ερώτημα που τίθεται από όλους μας είναι εάν και κατά πόσον είναι ΤΥΦΛΗ;;;



Ειδικά για την κατηγορία των πολιτικών θα αναφέρω τον ιταλό γιατρό Cesare Lombroso, ο οποίος επηρεασμένος από τη θεωρία του Δαρβίνου για τη γραμμική εξέλιξη των ειδών, δημοσίευσε το 1876 το σύγγραμμά του «Ο εγκληματίας άνθρωπος».

Κατά τη θεωρία του, οι εγκληματίες είναι άτομα τα οποία «δεν ακολούθησαν όλη την εξελικτική διαδικασία και έμειναν σε βιολογικά προγενέστερα στάδια».

Μήπως αυτό συμβαίνει και με τους πολιτικούς μας και τους τοπικούς μας άρχοντες;;

Μήπως έχουν το γονίδιο του κλέφτη που τους ωθεί στο βουλευτιλίκι, η το δημαρχιλίκι;;;

Εάν υπήρχε η δυνατότητα να ελεγχθεί η γονιδιακή δομή των υποψηφίων βουλευτών, νομαρχών δημάρχων και λοιπών αιρετών, ώστε να αποκλείονται όλοι εκείνοι που έχουν το γονίδιο του κλέφτη, η Ελλάδα θα είχε πιθανότητες να σωθεί.

Εάν υπήρχε ένα μηχάνημα ανίχνευσης αυτού του γονιδίου, όπως στα αεροδρόμια και την Ευελπίδων, τότε η Πατρίδα δεν θα είχε μπει σε τόσες περιπέτειες και τις συνέπειες να πληρώνει πάντα ο αθώος Λαός.

Στο κάτω-κάτω της γραφής όπως δοκιμάζουμε τα παπούτσια και τα ρούχα προτού τα αγοράσουμε, που στο τέλος τέλος είναι και φτηνά, δεν δικαιούμαστε να δοκιμάζουμε και τους πολιτικούς προτού τους κάνουμε κυβέρνηση και τους παραδώσουμε τα κλειδιά του εθνικού Ταμείου, από την απομάκρυνση του οποίου ‘’ουδέν λάθος αναγνωρίζεται’’;;;.

Έτσι οι πολιτικοί θα επέβαλαν άλλη νοοτροπία παντού και στη δικαστική λειτουργία και έτσι θα υπήρχε αδιαμφισβήτητα απόδοση πραγματικής Δικαιοσύνης.

Αυτό το ουτοπικό σενάριο που είναι στο μυαλό του κάθε Έλληνα, θα δημιουργούσε μια πραγματικά ευνομούμενη Πολιτεία.



ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ



Μέσα σε όλα τα ανούσια realities, που παρακολουθούμε στην τηλεόραση, ένα θα ήταν σημαντικό και ουσιώδες. Η ‘’στιγμή της Αλήθειας’’ για υποψηφίους σε απευθείας μετάδοση.

Την προεκλογική περίοδο να υπόκεινται σε αυτό το τεστ Αλήθειας, για να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που ζητάνε να μας σώσουν!!!

Έτσι οι υποψήφιοι θα είναι πολύ πολύ προσεκτικοί και πολύ πολύ σίγουροι για την ακεραιότητά τους, πριν τη υποβολή της υποψηφιότητάς τους με ορατό τον κίνδυνο της δημοσιοποίησης των ενδόμυχων σκοπών τους.

Το τίμημα της βουλευτικής έδρας θα πρέπει να έχει το αντίστοιχο βαρύ αντίτιμο και οι ίδιοι οι υποψήφιοι να το ζητάνε."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΤΕ ΤΤ

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Επειδή σέβομαι όλα εκείνα, για χάρη των οποίων σκόρπισα τα νιάτα μου και επειδή ακόμα κι όταν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά, με μερικές απλές κινήσεις θα σας ξεβρακώσω των Πειραιώτη ψευτοπρίγκηπα και με απλά και κατανοητά Ελληνικά, θα σας δώσω να καταλάβετε το μέγεθος της κομπίνας, του καραμπινάτου σκανδάλου επιχειρούμενης απαγωγής με ενδεχόμενη πρόθεση βιασμού, της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, από τη σαλοπαρέα των καρχαριών της Τράπεζας Πειραιώς, αντί πινακίου φακής.
Το παλικάρι της φακής λοιπόν, συγγνώμη ο Σάλας της Πειραιώς, βγήκε με νόθα γκουβαρντοσύνη και δίνει 701 ψωροεκατομμύρια για να αγοράσει δύο Τράπεζες, έναντι των βαρβάτων ποσοστών που αναλογούν στο Ελληνικό δημόσιο. Κάνοντας μια μικρή βόλτα στα οικονομικά στοιχεία των Τραπεζών-Θυμάτων, ψαρέψαμε τα στοιχεία εκείνα, που θα λάμβανε υπόψη κάθε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, προ του πειρασμού να υποβάλλει πρόταση εξαγοράς, της .....πλάκας.


Κοντινή Προϊστορία Μετοχικών Κεφαλαίων ΑΤΕ και ΤΤ
Κατά ....σύμπτωση και τα δύο θύματα της απατηλής πρότασης Σάλα, εντός του 2009 ολοκλήρωσαν βαρβάτες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (βλέπε στοιχεία 6α και 6β του παραπάνω πίνακα), συνολικού ύψους +1.426.222.000 €. Από το ποσό αυτό, το Ελληνικό Δημόσιο κατέβαλε το 2009 ζεστό χρήμα, περίπου 1.200.000.000 €, για να καλύψει τη συμμετοχή του στις δύο τράπεζες!!!! Κι ενώ βλέπει ο ψευτόμαγκας ο Σάλας, ότι μόνο για τις αυξήσεις των μετοχικών κεφαλαίων στις δύο Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο έβαλε 1.200.000.000€ μετρητά, κι έρχεται πριν στεγνώσουν οι λογιστικές εγγραφές, για να μας πει τι???? Ότι δίνει 701.000.000€ για να ....αποκτήσει η εξυπνοπαρέα του τις Τράπεζες-Θύματα απαγωγής και βιασμού.
Όταν το Οικονομικό Επιμελητήριο είναι ή ανίκανο ή υποταγμένο και φύλλο δεν κουνιέται στη βλαχομπανανία, ε!!! όλο και κάποιος γαμήκουλας θα μας ξεφυτρώσει, ζητώντας ικανοποίηση για τη πρόθεσή του να κουνήσει την οικονομία της μπανανόφλουδας. Έτσι λοιπόν!!! Δίνει ο ψευτόμαγκας και αεριτζής 701 εκατ. €, ενώ έχουμε 1,2 δις φρέσκο χρήμα μόνο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.


Ταμειακά Διαθέσιμα (Ρευστό)
Όλα τα ποσά του πίνακα προέρχονται από τις επίσημες οικονομικές καταστάσεις των δύο Τραπεζών-Θυμάτων (ΑΤΕ και ΤΤ), κλεισίματος της 31-12-2009. Δεν έλαβα υπόψη ενδιάμεσα στοιχεία Α' ή Β' τριμήνου 2010, γιατί ενδιάμεσα, κάθε Τράπεζα που σέβεται τις απάτες της, κάνει πανεύκολα αλχημείες και μαγειρέματα, κυρίως αν προγραμματίζονται εξαγορές.
Για να μας δείξει την ισχυροαποτέτοια του, μας λέει ότι δεν χρειάζεται καν να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς και δεν βγήκε ούτε ένας να τον πλακώσει στις μπάτσες.... Ναρκωτικά πήρε πριν βγει να δώσει συνέντευξη???? Έχει, λέει, τα 701 εκατ. € σε μετρητό, αλλά δεν λέει ο μπαγάσας, ότι θα αποκτήσει τον άμεσο έλεγχο .....1.239.612.000 € μετρητά, από τις εξαγοραζόμενες Τράπεζες-Θύματα (βλέπε στοιχεία 1 του παραπάνω πίνακα).
Πάγια Περιουσιακά Στοιχεία (Ακίνητα, Εγκαταστάσεις, μηχανήματα, Εξοπλισμός)

Αν προσθέσουμε τα ποσά των στοιχείων 2, 3 και 4 του πίνακα βλέπουμε ότι οι δύο Τράπεζες Θύματα (ΑΤΕ και ΤΤ) διαθέτουν σημαντική υπολειπόμενη (αναπόσβεστη) αξία πάγιων στοιχείων, συνολικού (αθροιστικά) ποσού 2.952.694.000€. Όταν ο ΜπαρμπαΝίκος λέει υπολειπόμενη ή αναπόσβεστη αξία, διευκρινίζει στους μη κατέχοντες τη λογιστική τέχνη, ότι η πραγματική αξία των παγίων (ακίνητα, εγκαταστάσεις, μηχανήματα, αυτοκίνητα, εξοπλισμοί κλπ) είναι σε γενικές γραμμές, από διπλάσια έως και πενταπλάσια της αναπόσβεστης λογιστικής υπόλοιπης αξίας. Μιλάμε ότι βάζουν 701 ψωροεκατομμύρια και εκτός των παραπάνω, στοχεύουν σε υπεραξίες πάγιων περιουσιακών στοιχείων, μόνο και μόνο, λόγω ....συγχώνευσης μετά τις εξαγορές, άνω των 3 δις €!!!!!

Χαρτοφυλάκιο (Μετοχές, Αμοιβαία, Παράγωγα)

Εδώ κι αν έχει χοντρή μάσα. Ενώ και 31-12-2009 οι εισηγμένες στο χρηματιστήριο μετοχές ξύνουν πάτο, βλέπουμε ότι οι δύο Τράπεζες-Θύματα, διαθέτουν συνολικά, χαρτοφυλάκιο συνολικού ποσού 7.151.500.000 €, από τα οποία, μετοχές αξίας 6.800.000.000 € είναι ανά πάσα στιγμή ρευστοποιήσιμες. Εδώ το προσδοκώμενο από τη παρέα του Σάλα είναι, ένα χρηματιστηριακό ράλι. Φαντάζεστε τι υπεραξίες θα προκύψουν, με ένα χρηματιστήριο στις 3.000 και άνω μονάδες???? Τσάκα-τσάκα 7 δις € στο τσεπάκι των καρχαριών, που πολλές φορές τους έχω κάνει αφίσα. Δίνουν λοιπόν 701 ψωροεκατομμύρια, με προσδοκώμενο κέρδος 7 δις €, μόνο από τις υπεραξίες μετοχών χαρτοφυλακίου. Σε κάθε περίπτωση ζημιά δεν θα υπάρξει, γιατί είπαμε οι μετοχές ξύνουν πάτο!!!!!

Α ρε Σάλα που σαλεύεις και τις Τράπεζες γυρεύεις.........

Αέρας (άϋλα στοιχεία) 

Και οι δύο Τράπεζες-Θύματα, είναι μαγαζιά-γωνία απανταχού Ελλάδος και είναι οι πολύφερνες νύφες για εξαγορά, εδώ και αρκετά χρόνια. Κάποιος αξιόπιστος οργανισμός εκτίμησης, θα πρέπει να οριστεί, μακριά από τα πιράνχας του Παπακωνσταντίνου και του Τζέφρι, για να μάθουμε σε τι ποσό φτάνει η υπεραξία "ΟΝΟΜΑ" των έτοιμων και καθιερωμένων επιχειρήσεων-Τραπεζών. Αν προσθέσουμε και αυτή την εκτίμηση για τον αέρα του ονόματος, καταλαβαίνετε ότι απομακρυνόμαστε ακόμα περισσότερο από τη γελοία προσφορά 701 εκατομμυρίων της ομάδας Σάλα.

Καθαρή Λογιστική Θέση
Η Καθαρή (λογιστική) Θέση μιας επιχείρησης προκύπτει, όταν από το σύνολο του ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ της (Ταμείο+Πάγια+Χαρτοφυλάκιο+Αποθέματα+Απαιτήσεις κλπ), αφαιρέσουμε τα ενεργά στοιχεία του ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ (Υποχρεώσεις+Αποσβέσεις+Ζημίες+Φόροι κλπ). 

Βλέπουμε λοιπόν ότι μόνο λογιστικά (που σημαίνει ότι πιο κάτω δεν γίνεται αποδεκτή καμιά αποτίμηση), η ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ των δύο Τραπεζών-Θυμάτων (ΑΤΕ και ΤΤ), είναι την 31-12-2009 συνολικά, 2.585.749.000 €!!! 

Το Σαλεμένο θράσος έχει αφετηρία αυτό το ποσό, για αντιστοίχηση με τα ....701 ψωροεκατομμύρια της "προσφοράς Σάλα". Αν προσθέσουμε τις άμεσα προσδοκώμενες υπεραξίες παγίων λόγω συγχώνευσης μετά τις εξαγορές και των χρεογράφων, η εκτίμησή μου, ως οικονομολόγου που σέβεται όσα έχει φάει η κούτρα μου, θα πρέπει να μιλάμε για κόλπο που ξεπερνά τα 20 δις €.

Μη βγει κάποιος κόπανος και πει ότι οι Τράπεζες έχουν και υποχρεώσεις, γιατί δεν μίλησα ούτε για τις απαιτήσεις τους. Η εξέταση αυτών των στοιχείων είναι δευτερεύουσα για το θέμα και μεταξύ τους τα στοιχεία απαιτήσεων-υποχρεώσεων για τις τράπεζες, είναι σε μια σταθερή σχέση αλληλεξάρτησης.


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"
| More

Ο ΑΕΝΑΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ

Θαυμάζω τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου...

Τον θαυμάζω γιατί κινείται με αξιοζήλευτη άνεση σε όλον τον πλανήτη,.. τον θαυμάζω που είναι ακούραστος ταξιδευτής,.. που δεν φοβάται τα αεροπλάνα,.. τον θαυμάζω που, για ψύλλου πήδημα, πετάει από χώρα σε χώρα, χωρίς αποτέλεσμα,.. προφανώς σημασία γι΄αυτόν  έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός και το αποτέλεσμα... Τον θαυμάζω γιατί κινείται με αξιοζήλευτη άνεση από την αλήθεια στο ψέμα και τούμπαλιν,.. θαυμάζω το «τα λεφτά υπάρχουν» και το αμέσως μετά « πληρώστε μισθωτοί και συνταξιούχοι»,.. τον θαυμάζω γιατί αμέσως μόλις εξελέγη παρέδωσε τη διακυβέρνηση της χώρας στο ΔΝΤ αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματικός αντεξουσιαστής και δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος...
Τον θαυμάζω για τον σεβασμό και την αφοσίωση που δείχνει προς τη μητέρα του, ακολουθώντας την επιθυμία της να τον δει μια μέρα πρωθυπουργό, να συνεχίζει την δουλειά του μπαμπά του!.. Τον θαυμάζω που έχει τη δύναμη να εφαρμόζει σκληρή και άδικη οικονομική πολιτική και παράλληλα να πιστεύει ότι θα έπρεπε να εφαρμόσει κάποια άλλη πιο αποτελεσματική... Τον θαυμάζω γιατί μας άνοιξε τα μάτια με δύο τρόπους, ένας που για όλα φταιει η Δεξιά και ένας που μας πέταξε τα μάτια έξω με το ασφαλιστικό και το εργασιακό χωρίς να ανοίξει μύτη!.. Τον θαυμάζω για την τερατώδη ψυχραιμία του,.. ενώ είμαστε στον Τιτανικό, αυτός και οι υπουργοί του παραγγέλνουν ουίσκι με...
| More

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

Ας στείλουμε 100000 προσωπικές προσφορές σφραγισμένες στον κ. υπουργό για την αγορά της ΑΤΕ! ...ας τους σπάσουμε τα αρχι.... με την μέθοδο ....

της κωλισιεργείας αλλά Ιταλικά!


Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι κάποιοι σε διατεταγμένη υπηρεσία έχουν βάλει στο μάτι τη δημόσια περιουσία.
Το ανωτατο δικαστήριο της χώρας πρέπει να δράσει αυτεπάγγελτα και να διενεργήσει έρευνα για πιθανό δόλο πολιτικων προσώπων της παρούσης κυβέρνησης για να βλαψουν τη δημόσια περιουσία. Μέχρι να τελειώσει η έρευνα να τους απαγορευσει την έξοδο από τη χώρα.
Στο λαό υπάρχουν τα εξής συναισθήματ: έκπληξη, απογοήτευση και οργή. Μην εκλαμβάνουν κάποιοι την...

στάση αναμονής του λαού ως απάθεια και αποχή. Εκατομύρια λαού θα εξεγερθουν και θα σαρώσουν τα πάντα και οι υπέυθυνοι του σκηνικού που έχει στηθεί θα συληφθούν και οδηγηθουν στη δικαιοσύνη και στη φυλακή.
Μέχρι να γίνει αυτό όμως ρε παιδιά ας τους σπάσουμε τα αρχι.... με την μέθοδο της κωλισιεργείας αλλά Ιταλικά.
Ας στείλουμε 100000 προσωπικές προσφορές σφραγισμένες στον κ. υπουργό για την αγορά της ΑΤΕ. Είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν έστω και άν δεν ισχύουν σαν προσφορές. Να φρακάρει το υπουργείο με προσφορές και να τις διαβάζουν 5 χρόνια.
Φιλικά ΘΗΣΕΑΣ

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz0tu8IBbDT

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΣΧΟΛΗ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΤΙΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Όλοι οι Έλληνες, πλήν των εμπαθώς ανοήτων και των ανοήτως εμπαθών, έχουν αντιληφθεί ότι τα πολλά Μ.Μ.Ε παραποιούν και μεθοδεύουν τα γεγονότα, ενώ πολλοί δημοσιογράφοι ασχολούνται εργολαβικώς με την διαβουκόληση της κοινής γνώμης μέσω παραποιημένων ειδήσεων και μεθοδευμένων σχολιασμών.
Η είδηση από την Γαλλία για την έγκριση από την Βουλή της δια νόμου απαγόρευσης στις μουσουλμάνες να φορούν μπούρκα σε δημόσιους χώρους, να οδηγούν κλπ, παρουσιάστηκε από τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. ως πληροφορία με τον ακόλουθο διαστρεβλωμένο τρόπο : «αντιδράσεις προκαλεί η απαγόρευση της μπούρκας» ἤ «σάλος στην Γαλλία για την απαγόρευση της μπούρκας από την Βουλή» ἤ ακόμη «η μπούρκα διχάζει πολίτες και πολιτικούς στην Γαλλία».
Διαβάστε τώρα την είδηση όπως δημοσιεύεται στον γαλλικό τύπο : «ο νόμος κατά της μπούρκας υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία από την γαλλική Εθνοσυνέλευση... 355 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου, ένας (1) κατά !!! ....και τέσσερις (οικολόγοι) βουλευτές απείχαν της ψηφοφορίας». Τούτο με απλά ελληνικά ἤ γαλλικά αν προτιμάτε, σημαίνει ότι οι κομμουνιστές, οι σοσιαλιστές, οι κεντρώοι, οι δεξιοί, και οι ακροδεξιοί βουλευτές ψήφισαν υπέρ της απαγόρευσης της μπούρκας.
Μέχρι να φθάσει η είδηση στο πιάτο μας, η ομόφωνη απαγόρευση μεταλλάχθηκε σε αντιδράσεις, σάλο, διχασμό και ότι άλλο βάζει ο ανάπηρος ἤ αρρωστημένος καλοπληρωμένος δημοσιογραφικός νούς.
Στην συνέχεια παραθέτουμε το σχετικό άρθρο της σημερινής LE FIGARO
Φ

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz0tu7fI3A0

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ