ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΣΚΑΟΥΤΕΡ



Έτοιμος να αναλάβει χρέη σκάουτερ στον Ολυμπιακό είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Όχι όμως για τώρα, αλλά για την επόμενη χρονιά, δηλαδή από το καλοκαίρι του 2011 καθώς πρώτα θα αναλάβει θέση στην Ολιμπίκ Σίδνεϊ...








Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «theroar», ο Γάλλος άσος του παρελθόντος, το πρωί της Παρασκευής θα βρίσκεται στην Αυστραλία για να αναλάβει υψηλό πόστο στην Ολιμπίκ Σίδνεϊ. Μάλιστα, το δημοσίευμα της αυστραλιανής ιστοσελίδας αναφέρει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει έπειτα από συμφωνία του Σωκράτη Κόκκαλη με τον πρόεδρο της Ολιμπίκ, Γιώργου Γιάνναρου.

Ο Καρεμπέ θα εργαστεί για έναν χρόνο στον σύλλογο του Σίδνεϊ και από την επόμενη χρονιά θα αναλάβει δράση στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή ο Γάλλος ανήκει στο δίκτυο σκάουτινγκ της Άρσεναλ και πολλοί θεωρούν ότι κατά την παραμονή του στην Αυστραλία θα παρακολουθήσει πολλά νέα ταλέντα.

Αυτός θα είναι και ο πρώτος ρόλος που θα αναλάβει στην Ολιμπίκ, αρκεί να επιτευχθεί η συμφωνία το πρωί της Παρασκευής (14/5) με την ηγεσία του συλλόγου. Ήδη οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία τον Γάλλο σταρ και θεωρούν ότι η παρουσία του μπορεί να βελτιώσει πολλά πράγματα στον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ