ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΣΦΠ


-Ποια μπορεί να είναι η επόμενη ημέρα για τον Ολυμπιακό;








«Υπάρχει πρόβλημα. Βλέπω όμως με… χαρά ότι εμείς περνάμε μια κρίση γιατί πήγαμε πραγματικά άσχημα φέτος οπότε είναι λογικό. Στον Παναθηναϊκό που διαλύονται ενώ πήραν το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο μετά από τόσα χρόνια τι να πει κανείς…

-Γνωρίζετε τον Σωκράτη Κόκκαλη, πιστεύετε ότι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό;







«Καλές οι προθέσεις να δούμε και το χρήμα….»





Δηλωμένος Ολυμπιακός, ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε αποκλειστικά στο Theplayer.gr για την διοικητική κρίση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θεωρεί ότι αισθηματικοί λόγοι είναι αυτοί που δένουν τον Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζει ως μη σοβαρές τις αντιδράσεις στο πρόσωπο του «ερυθρόλευκου» προέδρου, δείχνει ιδιαίτερα επιφυλακτικός για την πρόταση Μαρινάκη ενώ θυμάται τα φιλοολυμπιακά αισθήματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.



«Ξέρω ότι τον αγαπά τον Ολυμπιακό και τον ενδιαφέρει πάρα πολύ, αλλά δεν θα μείνει ισόβια. Κάθε άνθρωπος έχει τη συναίσθηση ότι κάποια στιγμή πρέπει να αποχωρήσει και να έρθουν οι νεότεροι. Αυτή τη στιγμή ξέρω όμως ότι ο Ολυμπιακός τον ενδιαφέρει ακόμη ζεστά, και τον ενδιαφέρει πραγματικά, όχι ως επιχειρηματία, αλλά ως πίστη και ενασχόληση.»







-Όλες αυτές οι αντιδράσεις στο πρόσωπο του Κόκκαλη μπορούν να θεωρηθούν ασέβεια;







«Όχι δεν είναι ασέβεια. Μάλλον δεν είναι πολύ σοβαρές οι αντιδράσεις. Με την έννοια ότι μία ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει πάντα. Ξαφνικά εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ως έχοντες την απαίτηση να παίρνει πάντα ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Ναι αλλά πως θα γίνει αυτό, δεν γίνεται, κάποια στιγμή θα το πάρει και κάποιος άλλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι διαλύεται ο Ολυμπιακός»







-Την πρόταση Μαρινάκη πως τη βλέπετε;







«Είναι μία πρόταση. Πρέπει όμως κατ΄ αρχήν να δούμε τι χρήμα υπάρχει από πίσω. Καλές προθέσεις έχουμε όλοι, και εγώ είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω πιο ενεργά στην διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχω φράγκο…»







-Αν σας έκανε πρόταση ο Κόκκαλης να αναλάβετε την προεδρία του Ολυμπιακού θα την αποδεχόσασταν;







«Δεν μπορώ τώρα, είμαι βουλευτής. Ξέρετε στην πολιτική υπάρχει και η άποψη ότι δεν πρέπει να εκφράζεις τις προτιμήσεις σου γιατί μπορεί να θίξεις μέρος των πολιτών. Ο Ανδρέας Παπανδρέου το τηρούσε πάντα αυτό, ήταν κρυφο-ολυμπιακός. Όσες φορές ταξιδεύαμε στην Ευρώπη, το πρωί όταν μπαίναμε στο αεροπλάνο έπαιρνε τις εφημερίδες και το πρώτο πράγμα που κοίταγε ήταν τα αποτελέσματα του ποδοσφαίρου και μετά σχολίαζε «είδες πως έπαιξε σήμερα ο Ολυμπιακός» μου έλεγε...





http://www.theplayer.gr/









Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:28 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ