ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Μόνο για τον Ολυμπιακό θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να δέχτηκε κρούση από μάνατζερ για να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και η απάντησή του ήταν αρνητική. Τι παίζει με τις περιπτώσεις προπονητών για τους Πειραιώτες.






Εντός της εβδομάδας που ξεκινάει από αύριο, αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται στην ισπανική αγορά, μιας και όπως φαίνεται αποτελεί κίνητρο για τους περισσότερους παίκτες λόγω γλώσσας.





Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας για τον προπονητικό θώκο της ομάδας, μιας και φαίνεται πως αποτελεί τον εκλεκτό για τη τεχνική ηγεσία. Ο Ίβηρας τεχνικός ζητάει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ δεν έχει πρόβλημα που η ομάδα θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.



«Όχι για ΠΑΟΚ, μόνο Ολυμπιακός»



Από κει και πέρα ο Βαλβέρδε πρόσφατα φέρεται να δέχτηκε κρούση από ατζέντηδες για να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και η απάντησή που έδωσε ήταν αρνητική μιας και ο ίδιος τόνισε ότι σε περίπτωση επιστροφής στην χώρα μας θα γύριζε μόνο για τον Ολυμπιακό.



Περίπτωση Πελεγκρίνι



Χθες, ήρθε στο φως στη δημοσιότητα το όνομα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, του οποίου η περίπτωση φαντάζει αρκετά δύσκολη. Ο Χιλιανός τεχνικός, απολύθηκε από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.



Μία εξ αυτών, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, είναι η Ίντερ, αν και ο Φάμπιο Καπέλο (προπονητής της εθνικής Αγγλίας) αποτελεί την πρώτη της επιλογή του Μάσιμο Μοράτι. Οι ετήσιες απολαβές του Πελεγκρίνι στην «Βασίλισσα» ήταν 4 εκατ. ευρώ,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ