ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΙΝΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΒΙ.............ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ. ΜΕ ΧΕΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Πάει θα τρελαθούμε: βραβεύουν και τον Γ. Παπακωνσταντίνου.Δεν πιστεύω να έχει μείνει άνθρωπος που να μην έχει καταλάβει οτι μας την είχανε στημένη!

Θα τρελαθούμε τελείως ή πρόκειται για κακόγουστο μονόπρακτο. Μετά τον Γ. Παπανδρέου που βραβεύτηκε για την ειλικρίνειά του και το θάρρος του να τα βάλει με το κατεστημένο και να σώσει την Ελλάδα από τη χρεοκοπία έρχεται κι άλλο βραβείο στην κυβέρνηση. Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου είναι υποψήφιος για «Ευρωπαίος της Χρονιάς» και «Πολιτικός της Χρονιάς» σε ψηφοφορία που γίνεται από την ιστοσελίδα του European Voice.
Η ετυμηγορία της επιτροπής που επέλεξε ... τους υποψηφίους, αναφέρει για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών ότι «έχει κερδίσει το σεβασμό των ομολόγων του υπουργών και των αγορών ως ο άνθρωπος ο οποίος μάχεται εναντίον των κυρίαρχων προβλημάτων χρέους της Ελλάδας» και συμπληρώνει υπογραμμίζοντας ότι «χωρίς αυτόν η κακή κατάσταση της Ελλάδας και των χωρών της Ευρωζώνης θα ήταν χειρότερη». Συνυποψήφιοι είναι ο Τρισέ, ο Ρομπάι και η… εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας που στέφτηκε πρωταθλήτρια κόσμου στο πρόσφατο Μουντιάλ.
Τώρα για να καταλάβουμε, εμείς τι να ψηφίσουμε; Τον Παπακωνσταντίνου για τα οικονομικά του επιτεύγματα ή τον… Τσάβι και τον Ινιέστα για τις στιγμές μαγείας που μας προσέφεραν από τη Νότια Αφρική; Μάλλον, τον κ. Υπουργό θα τον φάει η μπάλα. Διότι άλλος ο μάγος του ποδοσφαίρου κι άλλος ο μάγος της ελληνικής οικονομίας.
πηγη


Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2010/10/blog-post_12.html#ixzz128EeEWp3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ