ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Η σέξι "μούσα" της Ουντινέζε!

21 Αυγ 2010


Η παρουσίαση της νέας φανέλας της Ουντινέζε αποτελεί πόλο έλξης στο ξεκίνημα κάθε σεζόν της Serie A. Πέρυσι "έκλεψε την παράσταση" η Μπελέν Ροντριγκές, ενώ φέτος παίρνει τη σκυτάλη το σέξι μοντέλο από τη Σερβία, Νίνα Σένιτσαρ.
Όπως έγινε επίσημα γνωστό, η 24άχρονη, Miss Γιουγκοσλαβία το 2001, θα είναι η κοπέλα που θα παρουσιάσει τις νέες εμφανίσεις των "φριουλάνι", σε ξεχωριστή εκδήλωση που έχει προγραμματίσει η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου για την Τρίτη (24/8) στην Piazza del Duomo στο Ούντινε.
Το γεγονός ότι η Σένιτσαρ έχει δηλώσει οπαδός της Ίντερ λογικά δεν θα απασχολήσει... ιδιαίτερα τους φίλους της Ουντινέζε, που αναμένεται να κατακλύσουν την αίθουσα την ερχόμενη εβδομάδα για να συνδιάσουν την "ουσία" (νέες εμφανίσεις) με το "θέαμα" (η παρουσία της Σέρβας καλλονής στην εκδήλωση).

Υπενθυμίζεται πως το εκθαμβωτικό μοντέλο έχει συνδεθεί ερωτικά -σύμφωνα με ρεπορτάζ σκανδαλοθηρικών ΜΜΕ- με αρκετούς επώνυμους, μεταξύ των οποίων και ο διάσημος τραγουδιστής Έρος Ραματσότι, ενώ έχει πάρει μέρος σε αρκετά προγράμματα-σόου της ιταλικής ιδιωτικής τηλεόρασης.





sport24.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://totefteri.blogspot.com/2010/08/blog-post_7724.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FMdtyn+%28%CE%A4%CE%BF+%CE%A4%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9%29#ixzz0xFsNaHa7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ