ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Βαγγέλη: "Kαλύτερα από πέρσι"


Ο Χρήστος Βαγγέλη ήταν ο ποδοσφαιριστής που μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην MEDIA DAY που διοργάνωσε στο Κίτσμπουελ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ: «Είναι πολύ δύσκολη η φετινή μας προετοιμασία. Προσπαθούμε όλοι δουλεύοντας σκληρά ώστε...



... να πάνε όλα καλά στη συνέχεια», σημείωσε αρχικά για να συνεχίσει: «Οι παλαιότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας γνωρίζουμε τον τρόπο που δουλεύει ο προπονητής μας. Θέλει πάντα το κάτι παραπάνω από εμάς. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μας βοηθά αρκετά το γεγονός ότι δίνουμε συνεχή φιλικά παιχνίδια. Το ξέρει και ο προπονητής μας αυτό στην προσπάθειά του να βγάλει συμπεράσματα. Θέλουμε να δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Θα βρούμε ρυθμό. Νομίζω ότι κάθε χρόνο βάζουμε στόχο να διαγράψουμε καλύτερη πορεία από την προηγούμενη σεζόν. Ο ΑΡΗΣ αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Είμαι ο παλαιότερος στην ομάδα και χαίρομαι πολύ για αυτό καθώς αγαπώ πολύ τον ΑΡΗ. Εύχομαι να παίζω για πολλά χρόνια εδώ. Να είμαι υγιής και στη συνέχεια να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

* Για 2-3 εβδομάδες εκτός του κανονικού ρυθμού προπονήσεων θα μείνει ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος υπέστη ράγισμα στο αριστερό του χέρι.

http://www.arisfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ