ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ.ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΕΡΑΤΟ

"Love games: Πώς να καταλάβεις ότι σε απατά"

Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως το να σε απατήσει η σύντροφός σου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Συνηγορεί και ο αντρικός εγωισμός σε αυτό. Δεν αντιλέγουμε. Όμως θα διαφωνήσουμε προκαταβολικά σε αυτό που συνήθως ακούω να λέμε εμείς οι άντρες: Ότι "δεν το περίμεναν". Λάθος. Πάντα μπορείς να το μυριστείς από πριν. Κι αυτό, γιατί ενώ για τους άντρες η απιστία είναι συνήθως ενστικτώδης κίνηση (είδα αβυσσαλέο ντεκολτέ και χώθηκα), για τις γυναίκες είναι μια σχετικά μακρόχρονη εγκεφαλική διαδικασία. Σε κάνει πρώτα delete μέσα της και μετά στα φοράει.

Έτσι λοιπόν μπορείς να αντιληφθείς αν κάτι δεν πάει καλά. Το λένε και οι ειδικοί: «Οι περισσότερες απιστίες συμβαίνουν όταν η σχέση είναι «ευάλωτη, κι αν ένας άντρας καταλαβαίνει προς τα πού πάει η σχέση, τότε είναι δύσκολο να του συμβεί», λέει ο...ψυχολόγος Don-David Lusterman, συγγραφέας του βιβλίου «Aπιστία: Οδηγός Επιβίωσης».

Το πόσο συχνά τρώμε κέρατο εμείς οι άντρες είναι δύσκολο να απαντηθεί. Ισως παρηγορηθείς αν σου πούμε ότι είναι πολύ λιγότερο από όσο τρώνε οι γυναίκες από εμάς. Σίγουρα όμως θα ανησυχήσεις αν προσθέσουμε ότι παρατηρείται διεθνώς αύξηση στη γυναικεία απιστία. Κάτι οι πολλές ώρες εκτός σπιτιού, κάτι το Ιντερνετ, δε θέλει και πολύ. Σύμφωνα με έρευνες, ενώ παλιά η αναλογία αντρών-γυναικών κυμαινόταν σε 70-30, τώρα προσεγγίζει το 55-45.

Γιατί λοιπόν μπορεί να σου συμβεί; Το γεγονός ότι εσύ είσαι απασχολημένος με το Μουντιάλ όλη μέρα κι όλη νύχτα είναι απλά η αφορμή. Το θέμα είναι να βρεις την άκρη του νήματος. Και το Menslounge.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει.

Σενάριο πρώτο: Όλα πάνε καλά (κούνια που σε κούναγε)
Η σχέση σας είναι μια χαρά. Γλυκύτατη. Ούτε ένα βοτσαλάκι δεν πέφτει στη λίμνη. Σίγουρα δεν κάνετε τόσο συχνά σεξ όσο παλαιότερα. Επίσης δε διαμαρτύρεται αν βλέπεις όλη μέρα κι όλη νύχτα ματς στην τηλεόραση. Αλλά κι εσύ δε διαμαρτύρεσαι αν τη βλέπεις να βγαίνει με τις φίλες της. Ασε που πια δε σε ρωτά αν θέλεις να πας μαζί της. Μια χαρά. Ετσι δεν είναι; Λάθος.

Βαθμός επικινδυνότητας: 9/10
Θα σου τα φορέσει; Πιθανότατα. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η συναισθηματική επαφή έχει χαθεί και θα την επιζητήσει αργά ή γρήγορα. Το χειρότερο, έχει παραιτηθεί. Νομίζει ότι δεν την ακούς κι ότι δεν ασχολείσαι. Και δεν έχει καμιά όρεξη να το παλέψει περισσότερο.

Πώς θα αποφύγεις το κέρατο: Μην δείχνεις ότι τη θεωρείς δεδομένη. Ασχολήσου. Βρες το χρόνο να επενδύσεις ξανά σε εκείνη. Μίλα της. Και κάντε σεξ όταν είστε χαλαροί και κεφάτοι, όχι όταν όλες οι δουλειές σας έχουν τελειώσει στο τέλος της ημέρας και πέφτετε διαλυμένοι στο κρεβάτι. Τότε δεν είναι σεξ, είναι εργασία σε αγροτικές φυλακές στην Κίνα.

Σενάριο δεύτερο: Το θέλω κι εγώ, το θέλεις κι εσύ
Μπορεί άλλα ζευγάρια να είναι στη δίαιτα, όμως εσείς από πλευράς σεξ θα πάθετε …παχυσαρκία. Από την αρχή που γνωριστήκατε τα καίτε τα σεντόνια. Πειραματίζεστε μεταξύ σας, με στάσεις, με εργαλεία, με φρούτα από τη λαική… Δε σταματάτε με τίποτα. Ακόμα κι όταν σου λέει μερικές φορές να «κάνετε αγκαλίτσες» έτσι για αλλαγή, εσύ ντούρος. Γιατί δηλαδη; Να το ψάξει αλλού;

Βαθμός επικινδυνότητας: 7/10. Κι όμως...
Θα σου τα φορέσει; Μπορεί. Μην είσαι καθόλου σίγουρος για το αντίθετο. Μπορεί εσύ να θεωρείς πως την καλύπτεις σεξουαλικά, αλλά εκείνη να νιώθει ακάλυπτη συναισθηματικά. Είναι εξίσου λάθος. Πολύ πιθανόν να στραφεί σε κάποιον «φίλο, που τη νιώθει τόσο βαθιά».

Πώς θα αποφύγεις το κέρατο: Επένδυσε σε ρομαντισμό. Μην την αντιμετωπίζεις μόνο ως σκεύος ηδονής. ΟΚ, το θέλει κι εκείνη το καλό σεξ, αλλά υπάρχουν κι άλλα που έχει ανάγκη, σε αντίθεση με σένα. Δείξε ότι την έχεις ανάγκη, ότι τη φροντίζεις, ότι την αγαπάς (όλα αυτά τα νερόβραστα, ναι, αλλά είναι απαραίτητα). Να θυμάσαι πως το σεξ είναι ένα καλό καρύκευμα σε μια σχέση, αλλά δε θα τη χορτάσεις αν της δίνεις να τρώει μόνο πάπρικα και κουκουνάρια για κυρίως πιάτο.

Σενάριο τρίτο: Εργαζόμενο κορίτσι
Εχεις πέσει σε γυναίκα workaholic με τρελή καριέρα. Ολη μέρα τρέχει, συναναστρέφεται με νέα πρόσωπα –και φυσικά με νέους άντρες, ενδεχομένως ενδιαφέροντες.
Βαθμός επικινδυνότητας: 3/10.

Θα σου τα φορέσει; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα. Άλλο έρωτας, άλλο καριέρα. Δύσκολα μπερδεύονται τα δυο. Κι όταν έχεις κάνει focus στην καριέρα σου, δύσκολα στρέφεσαι σε άλλα. Ειδικά μάλιστα αν τη βλέπεις να δείχνει πρόθυμη να μοιραστεί μαζί σου τις όποιες επιτυχίες ή ανασφάλειές της.

Πώς θα αποφύγεις το κέρατο: Μπορεί να νιώθεις ανασφαλής καθώς τη βλέπεις τόσο πολυάσχολη, αλλά δε χάνεις τίποτα να το συζητήσεις μαζί της. Το πιθανότερο είναι να δείξει κατανόηση και να έρθετε πιο κοντά.

Σενάριο τέταρτο: Παντρεμένοι με παιδιά
Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που οι υποχρεώσεις σάς πιάνουν από το λαιμό. Είσαι παντρεμένος μαζί της, μόλις γεννήθηκε ο κανακάρης και ξαφνικά όλα έχουν ισοπεδωθεί. Δεν έχετε καθόλου χρόνο, τρέχεις και δε φτάνεις, εκείνη προσπαθεί να ανταποκριθεί και να χάσει και τα κιλά της εγκυμοσύνης... Αν μιλήσουμε για σεξ, πρέπει να καταφύγετε σε εγχειρίδιο οδηγιών για να θυμηθείτε πώς γίνεται. Γκρίνια και παράπονα εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Tα χεις πάρει κρανίο και προσπαθείς να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Για να νιώσεις κάπως «ζωντανός», φλερτάρεις τη γραμματέα της εταιρίας – αν και δεν είναι κάτι σοβαρό.

Βαθμός επικινδυνότητας: 9/10
Θα σου τα φορέσει; Με την πρώτη ευκαιρία. Κάθε σχέση περνά τα ζόρια της κάποια στιγμή. Το βασικό είναι πως μέσα από το πρόβλημα μεγενθύνεται η μη συμμετοχή σου σε αυτό. Η απόδραση, όσο λογική κι αν ακούγεται, δεν είναι λύση. Αντιθέτως δημιουργεί απόσταση.

Πώς θα αποφύγεις το κέρατο: Μην βγάζεις τον εαυτό έξω από το πρόβλημα. Αντιθέτως βάλε πλάτη για να το λύσετε. Διοχέτευσε θετική ενέργεια και θα δεις ότι η δυσκολία θα ξεπεραστεί – κι αν δεν τα καταφέρετε, τουλάχιστον θα υπάρχει καλύτερη ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Επτά λόγοι που θα πρέπει να σου βάλουν ψύλλους στ’ αυτιά:
1. Δεν υπάρχει εποικοινωνία. Δε σου μιλάει. (Μάλλον μιλά σε κάποιον άλλο που την ακούει).
2. Αποφεύγει το σεξ μαζί σου. Το σεξ συνήθως περνά μέσα από την αγάπη που νιώθει. (Μάλλον «νιώθει» κάτι για κάποιον που δε γνωρίζεις).
3. Έχει έναν «φίλο που την ακούει». Ακόμα κι αν δεν σκέφτεται κάτι μαζί του προς το παρόν, είναι πιθανό αργότερα.
4. Δουλεύει πολλές υπερωρίες. Ίσως τις χρειάζεται και για ...άλλες δραστηριότητες.
5. Είναι νευρική και με κακό mood όταν βρίσκεται σπίτι, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα. (Βάζω στοίχημα ότι της λείπει).
6. Δε μοιράζεται τα νέα της μαζί σου. Κάποια νέα καλύτερα να μην τα ακούσεις…
7. Γίνεται ξαφνικά περιποιητική και πρόσχαρη μαζί σου σε βαθμό …κακουργήματος. (Στάχτη στα μάτια).

menslounge.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ